Wookash Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę, że małopolska i śląsk przewidują dalsze takie akcje, Poznań umawia się na 14.08 a to właśnie motocykliści ze stolicy mają największy wpływ na skuteczność akcji- możemy nacisnąć bezpośrednio na aparat decyzyjny. Ja również zjawię się w czwartek- mam nadzieję, ze nie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę, że małopolska i śląsk przewidują dalsze takie akcje, Poznań umawia się na 14.08 a to właśnie motocykliści ze stolicy mają największy wpływ na skuteczność akcji- możemy nacisnąć bezpośrednio na aparat decyzyjny. Ja również zjawię się w czwartek- mam nadzieję, ze nie sam. Wookash jak bedzie cos wiecej wiadomo o samej akcji to pisz do mnie na gronie ok?:-) Albo poprzez forum..i przypomnij bo nie zawsze mam dostep :bigrazz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Tylko potrzebny jest czas zbiórki, bo rozumiem że miejsce to parking przed ministerstwem na Chałubińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 w piatek o 12:00 pod ministerstwem infrastuktury slask i katowice wreczaja petycje odnosnie oplat na wszystkich autostradach w Polsce.. Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Dostałem również info, że w czwartek o 12 będą wręczać... także przyjedźmy w czwartek na 11:30, dowiemy się może kilku szczegółów i kto może to przyjedzie i w piątek- ja np mogę. Miejsce zbiórki parking przed ministerstwem infrastruktury na ul. Chałubińskiego Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To może niech ktoś napisze w końcu kiedy i gdzie, bo jakieś tu rozbieżności czwartek, piątek, czwartek i piątek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 w piatek o 12:00 pod ministerstwem infrastuktury slask i katowice wreczaja petycje odnosnie oplat na wszystkich autostradach w Polsce.. :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To widziałem Wojtek, ale Wookash pisze o piątku na gronie tez mowa o piątku, albo jest jedna data albo dwie. Ja w Czwartek będę mógł podjechać i się podpisać na petycji i poprzeć obecnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja dostałem 2 informacje i tak też przekazuje :icon_rolleyes: Czwartek 100% bo mam tez drugie źródło które na to wskazuje. Co do piątku info podał kolega wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja dostałem 2 informacje i tak też przekazuje :icon_rolleyes: Czwartek 100% bo mam tez drugie źródło które na to wskazuje. Co do piątku info podał kolega wyżej... Czyli termin nie jest pewny,pokopię jeszcze na Śląskim forum :wink: Forum Śląskich Motocyklistów podaje :piątek 12 godz.przed ministerstwem w Wawie/wręczanie petycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To może niech ktoś napisze w końcu kiedy i gdzie, bo jakieś tu rozbieżności czwartek, piątek, czwartek i piątek ???? TAZZMAN już napisał że w piątek jadą co stolicy. w czwartek mamy spotkanie z Krakowiakami na naszym terenie. PS. cała akcja jest oddolna i spontaniczna, nie ma żadnego organizatora dlatego takie zamieszanie a niektóre służby chcą koniecznie doszukać się ludzi którzy są odpowiedzialni za blokady na A4. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Kurcze, piątek u mnie odpada. Czwartek jest ok. Więc będe. Obawiam się, że samo spotkanie powiedzmy nawet 30 maszyn nic nie wniesie do sprawy. Chyba, że będzie jakaś dodatkowa lista i zostanie dołączona do tej wręcznanej w piątek. Może Wookash jako założyciel wątku, stworzył by taką liste. Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Kurcze, piątek u mnie odpada. Czwartek jest ok. Więc będe. Obawiam się, że samo spotkanie powiedzmy nawet 30 maszyn nic nie wniesie do sprawy. Chyba, że będzie jakaś dodatkowa lista i zostanie dołączona do tej wręcznanej w piątek. Może Wookash jako założyciel wątku, stworzył by taką liste. Czyli już ostatecznie... spotykamy się w piątek 11:30 na parkingu ministerstwa- wezmę kartkę, długopis i być może uda nam się podłączyć do podpisów. Kto chętny niech sie dopisuje tutaj 1)Wookash Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Postaram sie wyrwac z pracy i podjechac. Ktos moze zapodac linka do mapki zeby wiedziec gdzie ustawka? Lista obecnosci: 1)Wookash 2) oscar Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Postaram sie wyrwac z pracy i podjechac. Ktos moze zapodac linka do mapki zeby wiedziec gdzie ustawka? Lista obecnosci: 1)Wookash 2) oscar mówisz- masz http://maps.google.pl/maps?f=q&hl=pl&geoco...97&z=16&iwloc=A Tytusa Chałubińskiego 4/6, trudno nie zauważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi