Slawek Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Fajny - naprawdę- mnie się osobiście podoba.Gratulacje :flesje: z pozdrowieniami BORSUKLES :)Wszystko jest OK oprócz koloru. Może czarny bardziej by pasował ? :roll: Żartowałem! Maszyna jest spoko i jeszcze takiego ogarka nigdy nie widziałem! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SiwY=- Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 no no jestem pod wrazeniem :) naprawde fajny, podoba mnie sie...tylko faktycznie w czarnej skorce byloby mu lepiej....ale jest super pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 a może coś takiego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Powiedzcie mi co takiego fajnego jest w tym Ogarze czego ja nie widze??Nic specialnego przerobiony,ale zeby byl fajny to nie.A ten koles od Fasoli na tym motorowerku to fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 A ten koles od Fasoli na tym motorowerku to fajny 8O Łoooooo kur....! :) Dobry jest! zobaczcie jaką ma wielką tarczę z przodu :) :) PS. Co to za pierdopęd :?: popiłem troszeczkę piwka i już niedowidzam... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Powiedzcie mi co takiego fajnego jest w tym Ogarze czego ja nie widze??Nic specialnego przerobiony' date='ale zeby byl fajny to nie.A ten koles od Fasoli na tym motorowerku to fajny[/quote'] no właśnie, ja w tym ogórze nic takiego specjalnego nie widzę, a kanapa i tylne światło jest do bani. wydech też wolę oryginalny (tzn taki jak kiedyś robili do ogórków z silnikiem jawki - długi chromowany). Fakt, człowiek się napracował i chwała mu za to :) , jednakże gusta są różne :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 A ten koles od Fasoli na tym motorowerku to fajny 8O Łoooooo kur....! :) Dobry jest! zobaczcie jaką ma wielką tarczę z przodu :) :) PS. Co to za pierdopęd :?: popiłem troszeczkę piwka i już niedowidzam... :) to jest Simson SR2na takim sprzecie fajnie można nauczyć się stoopie' date=' qrcze nie jest to taki zły pomysł by do nauki wykonac coś takiego. swój pogląd dotyczący tuningowania sprzetów wyraziłem w tym oto poście:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=154745#154745 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi