cineq Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam wszystkich ! Chce sprzedać mojego olejaczka. Jest to Suzuki GSXR 750, 1990 r. produkcji. SILNIK – zdrowy i zadbany, (można zmierzyć kompresje) chodzi równo i nie gaśnie, nie przerywa, zapala od strzała, nie puści dyma, nie poci się, praktycznie fabryczne zużycie oleju !! 2 tys. km temu regulowane luzy zaworowe, ustawione i synchronizowane gaźniki, zmieniony olej na MOTULA 5100 wraz z filtrem, założone nowe świece NGK. Jest to oryginalny R719 a nie podkładany od czegoś innego.. Silnik jak na olejaka pracuje bardzo ładnie, jeździłem oglądać kilka po 300 kilometrów w 1 strone i żadnentak pięknie nie pracował :) RAMA – prosta, motor nie miał „dzwona” nikt nigdy przy niej nic nie robił, nie jest „polerowana”, stelaż nie cięty i nie wyginany. W 100 % seria ! ZAWIESZENIE– pierwszy model GSXRa na UPSIDE DOWNIE, zawieszenie trzyma, jest twarde, nigdzie nie cieknie, ani nie ma luzów NAPĘD – DID smarowany co chwila smarem MOTULA, jest jeszcze pół naciągu OPONY– jeszcze śmiało można na nich polatać – widać na fotkach grubość bierznika dokładniejsze info i zdjęcia na aukcji allegro http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=698295106 Motor naprawda zadbany, nie jest to allegrowa mina. Bardzo o niego dbałem i szanowałem, dla tego tez nie pytać się czy oddam za 3 tys. Szrotów pełno jest na allegro, a porzadny olejak trzyma cene - każdy to wie. Oczywiście cena do negocjacji jest :) Więcej zdjęć w dużej rozdzielczości na maila ;) Kontakt do mnie na stronie allegro! Pozdrawiam! http://img148.imageshack.us/i/p7250053.jpg/]http://img148.imageshack.us/img148/4961/p7250053.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Rozumiem że piekny nienaruszony fabryczny lakier z napisami i naklejkami ktoś przykrył czarnym ze względów czysto estetycznych ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cineq Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) Oczywiście nie ! motocykl jest pomalowany słabo, ale owiewki są w dobrym stanie. Nie były połamane, uszkodzoniom ulegały tylko ich mocowania. od wenętrznych stron sa jeszcze fabryczne dystanse z gąbki, więc nikt tego nie malował;) Podejrzewam, że były malowane z powodu rys! nie mogly być one duże, ponieważ jak widać klamki sa org, wydech również org., nie ma tylko odważników. Motocykl technicznie jest naprawde super, a estetycznie.. hmm i tak najlepiej wygląda bez owiewek :buttrock: - tak też jeździł poprzedni właściciel, ale ja założyłem bo przy dużych prędkościach podróżnych super chronią przed wiatrem Cena do negocjacji - zapraszam do obejrzenia bo warto! Jeśli pokażesz mi palcem co jest neizgodne z opisem, lub do naprawy tyle zejde z ceny :icon_exclaim: MOGĘ ZAMIENIĆ SIĘ NA AUTO HONDA CRX, MERCEDES 123/124 + MOJA DOPŁATA Edytowane 31 Lipca 2009 przez cineq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cineq Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Odświerzam ! Nowa Cena. http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1493469 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Szkoda, ze blizej gdzies nie jestes... Osobiscie dzisiaj jestem po ogladaniu nastepnego "idealnego" moto, z tego tylko benzyna z olejem ciekla z pod gaznikow, kopcil na niebiesko, obydwie opony wraz z napedem do wymiany od reki ehh... Pzdr i powodzenia w sprzedazy :flesje: Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cineq Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Szkoda, ze blizej gdzies nie jestes... Osobiscie dzisiaj jestem po ogladaniu nastepnego "idealnego" moto, z tego tylko benzyna z olejem ciekla z pod gaznikow, kopcil na niebiesko, obydwie opony wraz z napedem do wymiany od reki ehh... Pzdr i powodzenia w sprzedazy :flesje: Jakoś Cie rozumiem.. sam jeździłem z Podlasia na kujawy oglądać "igły". Niestety wydałem tylko na benzyne. O motocykl mój nikt nie zadzwoni nawet, czyżby za wysoka cena ? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi