lepi Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Można jeszcze polewać moto wodą z butelki lub ciepłym moczem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Jak minimum z karczera to prawie tak jak ze szlaufa,wolę dmuchać na zimne niż coś uszkodzić głupio i zalać instalację przy okazji.Róbta jak chceta,ja zostaję przy swoim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Z kilkunastu centymetrów moim Karcherem jestem w stanie w ciągu kilku sekund przebić taką chłodnicę na wylot. Można spytać jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczyk Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Można spytać jaki model? Honda VT 600 C Shadow Prawdę mówiąc poczytałem większość postów i polewałem chłodnicę z butelki po ludwiku ;) aż błoto zeszło. Thx za porady pozdrawiam i życzę miłego wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Można spytać jaki model? HD 10/25 Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Ludzie co wy pieprzycie;] Jak macie kercher to jasne jak ktoś ma mały taki jak ja i ona ma 2 lance. Jedna to taka która ma regulacje ciśnienia i ustawiona na miniumum podaje ciśnienie mniejsze niz kran. Druga z wirujaca końcówka zdziera lakier z odległości "kilku centymetrów". A jest to dość mały i niepozorny sprzęt;) Te wielkie przemysłowe maszyny potrafiły nieraz wystrzelić butelke z piwem na dystans 15m;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 chłodnice w moto nie są wcale takie delikatne , inaczej muchy w kaskach przy 250 zrobiły by z niej sitko, jedyne na co należy zwrócić uwage przy myciu to aby robić to pod kątem prostym do czoła chłodnicy A widziałeś kiedyś taką chłodnicę w szybkim sporcie po kilku sezonach? Chyba jednak nie, skoro tak twierdzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) Ja swoje moto takze mylem na myjni recznej karcher'em, a tam raczej cisnienie nie jest zbyt male. Oczywiscie nie przykladalem koncowki do samej chlodnicy, lecz z odleglosci kilkudziesieciu centymetrow. Z bliska mylem tylko zalepiona blotem siatke, ktora oslania kolektor wylotowy. Pzdr Edytowane 28 Lipca 2009 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi