biscuit Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam, czy ktoś z Was orientuje się, gdzie w Polsce można kupić odzież HG? Oficjalnego dystrybutora nie ma, ale być może istnieją niezależni importerzy? Najlepiej w jednym z czterech wymienionych miast. W przeciwnym razie pozostaje mi wyjazd do Berlina:/ Jeszua, daję słowo, że korzystałem z wyszukiwarki pod kątem HG (i przeglądałem wyniki), zarówno tutaj, jak i na GP;) z pozdrowieniami bisc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Mieszkam w UK i sklep HG mam pod nosem. Wiec jak nic w PL nie znajdziesz, to chetnie pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biscuit Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dzięki, Piotrku, ale ze względu na to, że bylby to mój pierwszy komplet motocyklowy, wolałbym przymierzyć osobiście. Słabo znam swoje wymiary, a zakładam, że trzeba się liczyć z dodatkowym ryzykiem wynikającym np. ze specyficznego kroju kurtki czy spodni. W zasadzie zdecydowałem się już na konkretne modele - od rękawic, przez kurtkę i spodnie po buty, ale pozostaje kwestia przymierzenia:/ Nie chciałbym kupić czegoś, co później nie będzie pasować. Niemniej jestem Ci zobowiązany za ofertę pomocy :notworthy: bisc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 jeśli chcesz kupować większą ilość ciuchów, to może warto rozważyć wyjazd do sąsiadów? z przedstawicielem hg się nie spotkałem, ale przyznam, że nie szukałem jakoś specjalnie. natomiast w polskich sklepach nawet dziś trudno znaleźć wybrane rzeczy w kilku rozmiarach do przymiarek - pewnie kilka sklepów odwiedziłeś, to już wiesz; jeśli zakupy mają być większe, to IMHO warto się kopnąć np. do frankfurtu albo berlina, zwłaszcza jeśli bywasz we wrocku jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biscuit Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 jeśli chcesz kupować większą ilość ciuchów, to może warto rozważyć wyjazd do sąsiadów? Tak, chcę kupić komplet i jeśli nie znajdę sklepu w PL, to najprawdopodobniej pojadę do Niemiec. z przedstawicielem hg się nie spotkałem, ale przyznam, że nie szukałem jakoś specjalnie. natomiast w polskich sklepach nawet dziś trudno znaleźć wybrane rzeczy w kilku rozmiarach do przymiarek - pewnie kilka sklepów odwiedziłeś, to już wiesz; Tak. Prawie tak. Tzn. nie do końca. Właściwie to nie. Nie. Jak na razie przeglądam oferty w internecie - interesują mnie tekstylia wyposażone w Gore-Tex. I tu oferta jest b. uboga, a ceny z kosmosu. Pewnie w ten weekend powodowany ciekawością poszukam i odwiedzę sklepy z tej branży w Krakowie. jeśli zakupy mają być większe, to IMHO warto się kopnąć np. do frankfurtu albo berlina, zwłaszcza jeśli bywasz we wrocku jsz Zgoda bisc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemol Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 (edytowane) Jakiś czas temu trafiłem w Warszawie do sklepu "U Tadka" (chyba tak się nazywa), aczkolwiek nie wiem czy jeszcze istnieje. Sklep jest (był) na Wiertniczej w suterenie domu jednorodzinnego. Kupowałem tam kurtkę HG z dosyć ekskluzywnej linii (Gore+wstawki ze skóry) i muszę powiedzieć, że cena u Tadka zaskoczyła mnie mile - zapłaciłem coś koło 900-1000PLN a w katalogu HG cena oscylowała w granicach 450€. Wówczas ojro było w okolicach 4,50PLN. Do dziś żałuję, że nie kupiłem wówczas również spodni. Edytowane 30 Lipca 2009 przez rzemol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biscuit Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Poszukałem troche - chyba chodzi Ci o to: http://www.motostore.pl Szkoda, że na stronie nie ma aktualnej oferty. W ogóle nic tam nie ma, zupełnie jakby tworzył ją PT Kononowicz;) Szczęśliwie jest numer telefonu oraz i adres elektroniczny - może uda się uzyskać wykaz tekstyliów z cenami. Dzięki za namiary :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 [...]jeśli zakupy mają być większe, to IMHO warto się kopnąć np. do frankfurtu albo berlina, zwłaszcza jeśli bywasz we wrocku jsz Właśnie myślę o Monachium ale nie wiem jaki tam mają asortyment i czy w ogóle warto kupować ciuchy HG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja mojej dziewczynie kupowałem na motobazarze w Poznaniu jakieś 2 lata temu ale w maju 2009 tez sporo ubrań było HG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Jedz do Niemiec , jak sprzedawca bedzie mial dobry dzien to da Ci 10 % rabatu ( sprawdzone:D), a jak kupujesz caly komplet to i rabacik bedzie niezly :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Jedź do Niemiec, teraz mają wyprzedaże na ciuchy różne i to całkiem ładne i bardzo dużo ciuchów jest nimi objęte. Napewno byłeś na stronie HG i widziałeś SSV, czyli letnią wyprzedaż. Jeśli chodzi o jakość HG to jest wysoka. Mój ojczym, który jest dość wybrednym motocyklistą używał odzieży i obuwia HG przez nawet kilkanaście lat, aż do dziś z małymi zmianami w odzieży. Będąc w Niemczech i patrząc się na ciuchy motocyklistów to w texach bardzo dużo można własnie HG zobaczyć :) Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi