marzka Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Jakby co, to regularnie się badam. :biggrin: Taaa..jak na zaliczacza dupencji jesteś niezwykły :rolleyes: Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 To i ja sobie zaliczę posta :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) O Wy mali spamerzy ;P A ja z uprzejmą prośbą się zwracam do bardziej ogarniętych o informacje, jak do Borek dotrzeć. Czy wystarczy dojechać do mieściny Borki nad zalewem sulejowskim i dalej znajdą się jakieś znaki wskazujące camping, czy to w ogole gdzieś poza Borkami jest? Edytowane 29 Września 2009 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 O Wy mali spamerzy ;P A ja z uprzejmą prośbą się zwracam do bardziej ogarniętych o informacje, jak do Borek dotrzeć. Czy wystarczy dojechać do mieściny Borki nad zalewem sulejowskim i dalej znajdą się jakieś znaki wskazujące camping, czy to w ogole gdzieś poza Borkami jest? To będziesz samotnie pomykać do Borków,podczep się do kogoś :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 O Wy mali spamerzy ;P A ja z uprzejmą prośbą się zwracam do bardziej ogarniętych o informacje, jak do Borek dotrzeć. Czy wystarczy dojechać do mieściny Borki nad zalewem sulejowskim i dalej znajdą się jakieś znaki wskazujące camping, czy to w ogole gdzieś poza Borkami jest? Na trasie z T.M. są tablice i drogowskazy kierujące na OW Borki. Trafisz bez problemu...jeśli nie po tym to po "śladach" ;) Zresztą nie wierzę, aby nie było nikogo z Wawki, kto mógłby Cię doprowadzić do celu. Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) To będziesz samotnie pomykać do Borków,podczep się do kogoś :crossy: Sądzisz, że wszyscy znają trasę? ;) Nawet jeśli się jakoś wzajemnie popodczepiamy, to wolę choć pobieżnie wiedzieć, jak dojechać do celu. Informacja, że są znaki jest cenna, tylko jak wyjechać z Tomaszowa, jak już się w nim znajdę? przelecieć przez niego 713, czy na jakąś mieścinę się kierować? Czy może można go jakoś ominąć? Edytowane 29 Września 2009 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Koniec języka za przewodnika. Bez polotu i wyobraźni normalnie, ech... :icon_rolleyes: Widocznie dzisiaj bez GPSa, dokładnych map, itp., to większość chyba się zesra z braku orientacji w terenie na własnym podwórku. Normalnie to wygląda jak wyprawa w kierunku białych plam na mapach Wschodu :biggrin: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Jak nie chcesz pytać miejscowych,to wpisz sobie w GPS kod i adres ośrodka,gdzieś na stronkach jest :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) ja kieruje sie na: GPS: N 51° 28' 31" E 19° 58' 45" :) jak wolisz inne dane: 97-213 SMARDZEWICE Swolszewice Małe 46 Edytowane 29 Września 2009 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Sądzisz, że wszyscy znają trasę? ... Niektórzy byli i znają :icon_razz: . Zabrałbym cię ale nie chcę się Yubemu narazić :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Wobec tego pisz Ajrisz na priva. Umówimy się :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 O Wy mali spamerzy ;P A ja z uprzejmą prośbą się zwracam do bardziej ogarniętych o informacje, jak do Borek dotrzeć. Czy wystarczy dojechać do mieściny Borki nad zalewem sulejowskim i dalej znajdą się jakieś znaki wskazujące camping, czy to w ogole gdzieś poza Borkami jest? :crossy: witam myślę Szanowna Pani że jak dojedziesz do Borek to usłyszysz nas hihhihi tego nie da sie ominąć jakiś wydech strzeli, lub po zapachu spalonej gumy dasz radę znajdziesz nas :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Grass, koniec języka za przewodnika - jak najbardziej, zaczęłam tu, może wystarczy. Igor - bierz co chcesz, ale co jak dać nie chcą? Pojadę jak przykazuje zumi, i o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Grass, koniec języka za przewodnika - jak najbardziej, zaczęłam tu, może wystarczy. Pojadę jak przykazuje zumi, i o! Spoko, nie przejmuj się, dojedziesz jakoś ;) Mnie po prostu w moim wydaniu nic nie dziwi od czasu, kiedy jechałam na spotkanie przeświadczona, że jest w Karpaczu, a było w Kletnie. Był to zlot zorganizowany, zamknięty, zerknęłam raz na miejsce - gdzie, a potem byłam święcie przekonana, że Karpacz. Jakieś 20 km od Karpacza sytuacja się wyjaśniła. A wyjechaliśmy późno, że z palcem w tyłku objedziemy wolniejszych. Dotarliśmy oczywiście z obsuwą równą, równo nadrabiając drogi. Teraz mówią o mnie, że jak gdzieś jadę, to pewnie poginam wszędzie przez Cisną, byle dalej do celu :biggrin: Dlatego tak czy siak mnie mapy g.....obchodzą nadal, nic mnie nie dziwi, co będzie to będzie i tyle ;) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Nie jesteś sama,ja też planowałem wyjazd do Borków w puszczy boreckiej na mazurach,ale mnie tknęło przeczucie że chyba to jednak nie będzie to miejsce :biggrin: Zresztą cholera wie czy w ogóle dojadę bo ciągle mnie choroba trzyma :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi