Skocz do zawartości

A co z Borkami 2009?

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jakby co, to regularnie się badam. :biggrin:

Taaa..jak na zaliczacza dupencji jesteś niezwykły :rolleyes:

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie

O Wy mali spamerzy ;P

A ja z uprzejmą prośbą się zwracam do bardziej ogarniętych o informacje, jak do Borek dotrzeć. Czy wystarczy dojechać do mieściny Borki nad zalewem sulejowskim i dalej znajdą się jakieś znaki wskazujące camping, czy to w ogole gdzieś poza Borkami jest?

Edytowane przez ajriszkofi

O Wy mali spamerzy ;P

A ja z uprzejmą prośbą się zwracam do bardziej ogarniętych o informacje, jak do Borek dotrzeć. Czy wystarczy dojechać do mieściny Borki nad zalewem sulejowskim i dalej znajdą się jakieś znaki wskazujące camping, czy to w ogole gdzieś poza Borkami jest?

To będziesz samotnie pomykać do Borków,podczep się do kogoś :crossy:

O Wy mali spamerzy ;P

Na trasie z T.M. są tablice i drogowskazy kierujące na OW Borki. Trafisz bez problemu...jeśli nie po tym to po "śladach" ;)

Zresztą nie wierzę, aby nie było nikogo z Wawki, kto mógłby Cię doprowadzić do celu.

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie

To będziesz samotnie pomykać do Borków,podczep się do kogoś :crossy:

Sądzisz, że wszyscy znają trasę? ;)

Nawet jeśli się jakoś wzajemnie popodczepiamy, to wolę choć pobieżnie wiedzieć, jak dojechać do celu.

Informacja, że są znaki jest cenna, tylko jak wyjechać z Tomaszowa, jak już się w nim znajdę? przelecieć przez niego 713, czy na jakąś mieścinę się kierować?

Czy może można go jakoś ominąć?

Edytowane przez ajriszkofi

Koniec języka za przewodnika.

Bez polotu i wyobraźni normalnie, ech... :icon_rolleyes:

Widocznie dzisiaj bez GPSa, dokładnych map, itp., to większość chyba się zesra z braku orientacji w terenie na własnym podwórku.

Normalnie to wygląda jak wyprawa w kierunku białych plam na mapach Wschodu :biggrin:

nie

M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie

Sądzisz, że wszyscy znają trasę? ...

Niektórzy byli i znają :icon_razz: .

Zabrałbym cię ale nie chcę się Yubemu narazić :icon_twisted: .

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.

O Wy mali spamerzy ;P

:crossy: witam myślę Szanowna Pani że jak dojedziesz do Borek to usłyszysz nas hihhihi tego nie da sie ominąć jakiś wydech strzeli, lub po zapachu spalonej gumy dasz radę znajdziesz nas :icon_twisted:

Grass, koniec języka za przewodnika - jak najbardziej, zaczęłam tu, może wystarczy.

Pojadę jak przykazuje zumi, i o!

Spoko, nie przejmuj się, dojedziesz jakoś ;) Mnie po prostu w moim wydaniu nic nie dziwi od czasu, kiedy jechałam na spotkanie przeświadczona, że jest w Karpaczu, a było w Kletnie. Był to zlot zorganizowany, zamknięty, zerknęłam raz na miejsce - gdzie, a potem byłam święcie przekonana, że Karpacz. Jakieś 20 km od Karpacza sytuacja się wyjaśniła. A wyjechaliśmy późno, że z palcem w tyłku objedziemy wolniejszych. Dotarliśmy oczywiście z obsuwą równą, równo nadrabiając drogi. Teraz mówią o mnie, że jak gdzieś jadę, to pewnie poginam wszędzie przez Cisną, byle dalej do celu :biggrin: Dlatego tak czy siak mnie mapy g.....obchodzą nadal, nic mnie nie dziwi, co będzie to będzie i tyle ;)

nie

M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie

Nie jesteś sama,ja też planowałem wyjazd do Borków w puszczy boreckiej na mazurach,ale mnie tknęło przeczucie że chyba to jednak nie będzie to miejsce :biggrin: Zresztą cholera wie czy w ogóle dojadę bo ciągle mnie choroba trzyma :evil: