yeti30 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 To ja przyjadę na golasie :crossy: :biggrin: :eek: to Ja tez bede bez kasku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 30 domków obsadzone, ja chyba potrzebuje jeszcze jeden wiec zadzwonie czy maja jeszcze cos do zaproponowania i dam znac na forum. Gdybym się wybierał, tobym pewnie optował za pokojem w pawilonie - nie trzeba by było nikomu podkradać farelki. :icon_twisted: Właśnie odwiedziłem ich stronę. Może do nich przedzwonię. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 My rowniez bedziemy niech nikt sobie nie mysli????zwyczajnie nie mamy czasu na pisanie zbieramy sily na picie i podawanie .......znaczy sie reki!!!!!!!!!!!!!!! O.O.O pozdrawiamy wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 My rowniez bedziemy niech nikt sobie nie mysli????zwyczajnie nie mamy czasu na pisanie zbieramy sily na picie i podawanie .......znaczy sie reki!!!!!!!!!!!!!!! O.O.O pozdrawiamy wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no oczywiscie ,ze reke podawac :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Jesli ktos ma mozliwosci zorganizowania jakis konkurencji zlotowych to bardzo proszę. Czy ktos jest zainteresowany jakąkolwiek paradą? Bo nie wiem ile piwa ze soba brac. Weź dużo piwa. Parady zazwyczaj w Borkach są po lesie, a najlepsza konkurencja to nie pocelowanie w drzewo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Parady z promilami we krwi bym sobie darował..., bez znaczenia czy na drodze czy w lesie, nie ma sensu kusić losu..., co najwyżej jakiś spacer z buta :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Parady to są na Plaży ....... następnego dnia :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Parady z promilami we krwi bym sobie darował..., bez znaczenia czy na drodze czy w lesie, nie ma sensu kusić losu..., co najwyżej jakiś spacer z buta :icon_mrgreen: zgadzam sie z promilami nie wsiadam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szwed141408 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 cezsek!!! Gumbej już ma miejscówkę :biggrin: i to FULL WYPAS Z kim będzie spał :icon_question: Oto jest pytanie :icon_idea: A ja wiem ale ..... Gumbej zakazał mi mówić pod karą chłosty :biggrin: :icon_razz: Joaśka hej wszystkim,czy ktoś mnie zabierze na te Borki???????Bardzo bym chciala bo nigdy na takim zlocie nie bylam, oddam wszystko stodołę oborę i sciernisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 hej wszystkim,czy ktoś mnie zabierze na te Borki???????Bardzo bym chciala bo nigdy na takim zlocie nie bylam, oddam wszystko stodołę oborę i sciernisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj spokój. Po co to ludzi bogactwem w oczy dźgać ;) Dołączaj do grupy Toruń albo Wawa i na Borki leć. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 ...hej wszystkim,czy ktoś mnie zabierze na te Borki???????Bardzo bym chciala bo nigdy na takim zlocie nie bylam, oddam wszystko stodołę oborę i sciernisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Możesz dołączyć się do nas, zapraszam: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=40931&st=2940 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Na miejscu na pewno ktoś cię przygarnie :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 hej wszystkim,czy ktoś mnie zabierze na te Borki???????Bardzo bym chciala bo nigdy na takim zlocie nie bylam, oddam wszystko stodołę oborę i sciernisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dołączaj do grupy Toruń albo Wawa i na Borki leć. Proste. Możesz dołączyć się do nas, zapraszam: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=40931&st=2940 A pewnie, gdzieś zawsze można. Szwedowa, a mąż nie leci? Czyli na plecaka chcesz? :D Tyson...miej dobre serce..... :icon_twisted: (tylko szepnij czule koleżance, że ominęła powitalnię i nie pokazała się jeszcze od fajniejszej strony :D ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 ...Tyson...miej dobre serce..... :icon_twisted: (...) (tylko szepnij czule koleżance, że ominęła powitalnię i nie pokazała się jeszcze od fajniejszej strony :D ) Mam dobre serduszko i dlatego nawet nie zaproponowałem... :wink: P.S. Zapraszamy do powitalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Ja cię Szwed mogę zabrać na plecki ale musiałabyś w okolicę Wrocka podlecieć PKS-em. :biggrin: ps.ile ważysz :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi