Enduras Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Mam proźbe do Kleszcza Wypowiec się w mom temacie na temat mojego Simsona bo jestem ciekaw co o nim sądzisz. PS Mój GG to 6939081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Sprzęt bardzo ładny.Jedno mnie zastanawia czy ta kopka jest orginalna czy nie bo taka to jest chyba w motorynce a nie w simsonie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 16 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 He he kopka jest orginalna, taką wasnie mialy simsony enduro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Ze wszystkich simsonów forumowiczów ten chyba jest najładniejszy :flesje: Bardzo łądna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 He he kopka jest orginalna, taką wasnie mialy simsony enduro :)A ja całe życie myślałem, że enruro miały prostą kopkę, qrcze żyłem w błędzie. P.S. A ja i tak wolę oryginalny stan. A czarny metalic z naklejkami i polerką silnika - miodzio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :flesje: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 A z jakiego moto pochodzi Ten bagażnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 18 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Hehe, tak się składa ,że nie mam pojęcia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 super maszynkagratuluje roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 20 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 Dzięki wszystkim za pochwały :flesje: Tak przy okazji to mój simson będzie na sprzedaz w okresie przedwakacyjnym. Moze jest ktos chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Gratulacje! :) Simsonek ładny ' date=' wprost piny ale taki jakiś wysoki bardzo, ja u siebie tylko przód dałem wyższy, ogłulnie super tylko oponki i naklejka SIMSON na bak :lapagora: Patricio Znowu chcesz piaskownice robić?? A co takiego Ci się w moim simsonie nie podoba??A może tak co ma Simek Kleszcza czego nie ma mój??[/quote']] Ślepy ejstes??Jego nie ma WT to po pierwsze. Po drugie ma fajna konsole, ma błotnik z tyłu, kierunki, nie ma wiejskich uszu na kierownicy, ładne lusterka i bagaznik, oraz nie pognieciona kanapa. A i ten twoj szrotowóz nie ma nawet licznika. Jak cos przeoczylem dopiszcie Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Ladnie zagospodarowany przod, kierownica enduro, zadnych obzydliwych naklejek SIMSON, gustownie pomalowany dekliel, blotniki ... azzzz zreszta. Na twojego nie moge patrzec.Ten drugi wyglada jak nowy model simaka ... i mogliby w sumie je produkowac w takim stanie + kola 3 szprychowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 :| Zgredo przesadziłeś ja twojej maszyny nie obrażam!! Ten simson mi się podoba ale jak dla mnie najlepiej przerobiony był Simson Surfmeana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 en simson mi się podoba ale jak dla mnie najlepiej przerobiony był Simson Surfmeana. Nawet jego simak wysiada przy kleszcz`a :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Jak dla kogo, Co jak co Ale Surfmean odwalił kawał dobrej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Ale mozesz go sobie obrazac prosze bardzo. A co do surfmeanowego, to mowil mi ze silnik długo nie pochodzi Pozatym Endupas, troche krytyki ci nie zaszkodzi, moze w przyszlosci mniej sprzetów zwieśniaczysz (pechowe bede motory ktore ci wpadną w łapy) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi