Skocz do zawartości

Oto co można wykrzesać z 400 :) i to nie wszystko :) 2 dzień

Rekomendowane odpowiedzi

Nie myslałem ze kiedys to powiem ale coraz bardziej chce mi sie wyskoczyc gdzies do lasu  8O  niestety nie mam czym bo swoim motórem nie pojade  :flesje:

Ja regularnie robie wypady na tor i do lasu inaczej sie nie da :)

Trzeba się jakoś odstresować

Ja regularnie robie wypady na tor i do lasu inaczej sie nie da  

Trzeba się jakoś odstresować

Oj tak to była by dobra kuracja. Niestety mam sprzęt nadający sie tylko na drogi utwardzone wiec na jazde po lesie jeszcze musze poczekac :flesje:

Strzalek nie przejmuj sie to była myjnia i 1 raz na niej byłem :( za 5zł mogłęm sobie umyć furmanke :) a tak to zawsze myje sam w domu szczotą i wężem ogrodowym z dużego błota itd i zawsze mam pocięte palce od zakamarków :D dlatego zakupiłem szczoteczke do zębów i sięga wszędzie :flesje: pozdro :(

też coś o tym wiem... :roll: pamiętam jak nie raz zakopywałem się w jakimś bagienku to potem przej**ane było wyciągnąć wszystkie chwasty i glony, kóre zawinęły sie w tylne koło, podczas gdy to cały czas mieliło w zaroslach i nawijało na siebie kolejne tony zielska :? wydłubywanie takich trawiastych kurwiszonów z piast i szprych, zawsze używałem do tego noża i myjki, ale teraz, na wiosnę, ojciec myjkę zabrał do siebie do firmy i nie wiem jak sobie w tym sezonie poradzę :cry:

Ja mam takie małe pytanko odnośnie mycia karcherem i przejazdów przez głębką wodę(wiem że to jest za*eb* zabawa :twisted: ) ale czy to nie szkodzi motorkowi?? Etce to napewno ale takie moto jak ktm to ma jakie specjalne zabezbieczenia łożysk i elektryki przed wodą?

• Administrator
takie moto jak ktm to ma jakie specjalne zabezbieczenia łożysk i elektryki przed wodą?

Dokładnie. Hardenduro możesz wrzucić po pas do wody, a gwarantuję Ci, że odpalisz grata i pojedziesz dalej. Między innymi właśnie dlatego płacisz za "takie wydawałoby się nic" - 40.000 złotych...

pzdr

ej ludzie ale jak go myje to przecież uważam na lozyska, chlodnice i takie tam, albo z daleka ze niema cisnienia albo myje to miejsce z weza, nikt przeciez nie wali w lozyska karcherem albo w chlodnice zeby blaszki pozaginac. w rzece to nie mycie tylko splukiwanie ale to i tak gowno da. ps. 3 raz w zyciu mylem motor karcherem bo bylem na myjni zawsze myje wezem ogrodowym, pozdro