karolek850 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 witam, mam takie pytanie w ktorych motocyklach produkowanych obecnie i w ostatnich 20 latach zawory nie wymagaly regulacji? czyli np. mialy hydrauliczne popychacze lub cos innego co nie wymagalo regulacji jak w innych silnikach z tego co kojarze to znam tylko honde cb 750 w ktorej stosowano hydrauliczne kasowniki luzu zaworowego. jakie jeszcze sa to motocykle? czy takie rozwiazanie ma jakies wady w silniku motocyklowym? z tego co wiem to nie stosuje sie tego zbyt czesto w motocyklach poniewaz sa tu silniki wysoko obrotowe czy takie rozwiazanie ma jakies wady? naprawde jest takie bezobslugowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Lipca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Seria GL Hondy, ale nie pamiętam jakie roczniki i modele konkretnie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Honda NightHawk? czy jakos tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Lipca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 czy takie rozwiazanie ma jakies wady w silniku motocyklowym? W sumie więcej zalet niż wad. Niemniej przy hydrosztosach trzeba pamiętać, że na dobrą sprawę od czasu do czasu i im należy się czyszczenie lub wymiana. Nic nie jest wieczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek850 Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 co ile km trzeba robic przeglad tych zaworow? np w hondzie seven fifty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Moja VT700 '87 też to ma. Póki co nie ma symptomów zużycia. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi