Skocz do zawartości

Odzież na motor

Teliber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A jaki macie patent do jazdy w 30 st C tak jak to dzisiaj bylo? Ja przyznaje ze ostatnio zaczalem myslec wlasnie o zbroi do jazdy po miescie. Juz mnie moja skorzana kurtka wk...a ale wiem ze ta druga, tekstylna wcale nie bedzie lepsza a juz napewno nie bedzie rownie bezpieczna. No i przyznaje, ze spodnie od jakiegos czasu leza w kacie a ja jezdze w zwyklych dzinsach :icon_rolleyes:

hmm, cos w tym jest. Trzeba przyznac, ze pelny ubior wydatnie zwieksza szanse przezycia w sytuacjach, ktore ich glowny bohater wita glosnym "O ku*wa!!! :eek: " Ja jestem tego swietnym przykladem

Edytowane przez PeKaWu

Ja zawsze jeżdze w kurtce z protektorami, chocby nie wiem jaka temperatura nie była na dworze. Czasem rozpieta lekko dla lepszej wyentylacji.

Ja jak do tej pory tez zawsze jezdzilem w kurtce. Niestety spodnie czesto pomijam w jezdzie po miescie a to jest rownie wazne. Uchronilo mnie to przed powaznymi obrazeniami jak przewrocilem motocykl przy ponad 100 km/h. Strach pomyslec co by bylo, gdybym ich na sobie nie mial :icon_rolleyes:

JA zwykle jezdze w kompletnym stroju, choc przy upalach jest naprawde goraco. Czasami takze pomijam spodnie i latam w bojowkach, a pozniej bedzie madry Polak po szkodzie.

Pzdr i jak najmniej testow twardosci gleby i wytrzymalosci ciuchow

baner.jpg

Nawet jakby chmury srały, a skwar lał się z nieba, to latam w pełnym kombiaku i kominiarce pod kaskiem.

Prezes rozj**ałeś mnie początkiem

jaka ty kupiłeś zbroje że się stopiła o/0

a co do kombiaka to Reklama musi być żeby dziewoje wiedziały kiedy stringi podciągać

a ja narazie w gipsie se siedzę a jak jeżdżę to pełna skórka

A ja sobie śmigam w półbutach i T-shircie jak wszyscy na mieście, a jak jest bardzo gorąco to nawet w sandałach potrafię latać i w krótkich portkach. :bigrazz:

oby ci się noga kiedyś nie zaplątała pod zmianą biegów bo by klapeczki za wiele nie pomogły

A ja jeżdżę w pełnej skórze (góra, dół), zawsze żółw, kominiarka - słowem kompletna odzież. A w upały to żadna siła nie namówi mnie na gotowanie jajek na moto. Pełne lato i zima to dla mnie raczej martwe sezony :D