PeKaWu Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 A jaki macie patent do jazdy w 30 st C tak jak to dzisiaj bylo? Ja przyznaje ze ostatnio zaczalem myslec wlasnie o zbroi do jazdy po miescie. Juz mnie moja skorzana kurtka wk...a ale wiem ze ta druga, tekstylna wcale nie bedzie lepsza a juz napewno nie bedzie rownie bezpieczna. No i przyznaje, ze spodnie od jakiegos czasu leza w kacie a ja jezdze w zwyklych dzinsach :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) hmm, cos w tym jest. Trzeba przyznac, ze pelny ubior wydatnie zwieksza szanse przezycia w sytuacjach, ktore ich glowny bohater wita glosnym "O ku*wa!!! :eek: " Ja jestem tego swietnym przykladem Edytowane 17 Lipca 2009 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja zawsze jeżdze w kurtce z protektorami, chocby nie wiem jaka temperatura nie była na dworze. Czasem rozpieta lekko dla lepszej wyentylacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja zawsze jeżdze w kurtce z protektorami, chocby nie wiem jaka temperatura nie była na dworze. Czasem rozpieta lekko dla lepszej wyentylacji. Ja jak do tej pory tez zawsze jezdzilem w kurtce. Niestety spodnie czesto pomijam w jezdzie po miescie a to jest rownie wazne. Uchronilo mnie to przed powaznymi obrazeniami jak przewrocilem motocykl przy ponad 100 km/h. Strach pomyslec co by bylo, gdybym ich na sobie nie mial :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 JA zwykle jezdze w kompletnym stroju, choc przy upalach jest naprawde goraco. Czasami takze pomijam spodnie i latam w bojowkach, a pozniej bedzie madry Polak po szkodzie. Pzdr i jak najmniej testow twardosci gleby i wytrzymalosci ciuchow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 A ja sobie śmigam w półbutach i T-shircie jak wszyscy na mieście, a jak jest bardzo gorąco to nawet w sandałach potrafię latać i w krótkich portkach. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Nawet jakby chmury srały, a skwar lał się z nieba, to latam w pełnym kombiaku i kominiarce pod kaskiem. Prezes rozj**ałeś mnie początkiem jaka ty kupiłeś zbroje że się stopiła o/0 a co do kombiaka to Reklama musi być żeby dziewoje wiedziały kiedy stringi podciągać a ja narazie w gipsie se siedzę a jak jeżdżę to pełna skórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 ale Ty chyba duzego wyboru narazie nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 A ja sobie śmigam w półbutach i T-shircie jak wszyscy na mieście, a jak jest bardzo gorąco to nawet w sandałach potrafię latać i w krótkich portkach. :bigrazz: oby ci się noga kiedyś nie zaplątała pod zmianą biegów bo by klapeczki za wiele nie pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 ale Ty chyba duzego wyboru narazie nie masz oby ci się noga kiedyś nie zaplątała pod zmianą biegów bo by klapeczki za wiele nie pomogły Ej, a co jak żartowałem? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ej, a co jak żartowałem? :icon_twisted: ajj ty hardkorze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ale z tymi klapkami, koszulkami i krótkimi portkami to wystarczy wyjść, popatrzeć na ulicę... :icon_twisted: A potem mokasyny pogubione, dupa czerwona, łokcie pozdzierane :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) o mój ... http://moto.allegro.pl/item685917972_zbroj...cross_knox.html nie kupujcie nigdy czegos takiego :banghead: co prawda też prawda czy jakoś tak Edytowane 17 Lipca 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misman Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 A ja jeżdżę w pełnej skórze (góra, dół), zawsze żółw, kominiarka - słowem kompletna odzież. A w upały to żadna siła nie namówi mnie na gotowanie jajek na moto. Pełne lato i zima to dla mnie raczej martwe sezony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0nger Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Pełne lato i zima to dla mnie raczej martwe sezony :D w lecie pod wieczór/nocą jest już chłodno i wtedy śmiga się wybornie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi