wojtus20_88 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) Witam, jestem posiadaczem Suzuki gsx 550 1987r. od niedawna interesuje mnie nastepująca rzecz do cylindrów pod gaznikami jest zamocowane takie pokrętło ze sprężnka do czego ono służy i jak należy z nim postepowac. Z góry dziekuję za informacje i pozdrawiam. Edytowane 12 Lipca 2009 przez wojtus20_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 NAJLEPIEJ NIE DOTYKAJ ! ZAPEWNE TO JEST USTAWIANIE OBROTOW MOTOCYKLA (GAZNIKÓW) .ZMNIEJSZASZ I ZWIEKSZASZ OBROTY . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 napinacz łańcucha rozrządu? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus20_88 Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 calkiem możliwe a czy wiesz moze jak się to rególuje bo fakt słychac łańcuszek przy zejściu z obrotów NAJLEPIEJ NIE DOTYKAJ ! ZAPEWNE TO JEST USTAWIANIE OBROTOW MOTOCYKLA (GAZNIKÓW) .ZMNIEJSZASZ I ZWIEKSZASZ OBROTY . jeśli obroty rególuje sie na cylindrze no to nie moge wyregolowac jesli nie wiesz o co chodzi to po co sie udzielasz calkiem możliwe a czy wiesz moze jak się to rególuje bo fakt słychac łańcuszek przy zejściu z obrotów jeśli obroty rególuje sie na cylindrze no to nie moge wyregolowac jesli nie wiesz o co chodzi to po co sie udzielasz Mogę jeszcze dodać że podszas obrotu pokrętła wysuwa sie ono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 jeśli wygląda podobnie jak przedmiot z aukcji to pełni też taką jak w tytule aukcji jeśli nie to będziemy zgadywać dalej. a jeśli naprawdę chcesz się dowiedzieć o co pytasz to prześlij jakieś fotki. http://www.allegro.pl/item679485589_mcct_n...r_z400_drz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Panowie litości ten dział nazywa się MECHANIKA a nie MOTOCYKLOWA ZGADUJ ZGADULA :banghead: Po jaką cholerę pisać bzdury? Ten element pod gaźnikami to AUTOMATYCZNY napinacz łańcuszka rozrządu. Jeżeli już słychać łańcuszek rozrządu to znaczy DO WYMIANY !!! Nie dotykaj tego pokrętła podczas pracy silnika bo będziesz musiał wymieniać zawory. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 calkiem możliwe a czy wiesz moze jak się to rególuje bo fakt słychac łańcuszek przy zejściu z obrotów jeśli obroty rególuje sie na cylindrze no to nie moge wyregolowac jesli nie wiesz o co chodzi to po co sie udzielasz Mogę jeszcze dodać że podszas obrotu pokrętła wysuwa sie ono [/quote chciałem ci jakos pomoc .(to po co sie udzielasz)?! tak wytłumaczyles swoje niewiadome ze myslalem o tym akurat ze jest przymocwane do silnika obejmą moze. tak ze nie obrażaj mnie. po za tym to ty nie wiesz o co chodzi widze.bo jak mozna niewiedziec co to jest ,patrzac na napinacz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus20_88 Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 jeśli wygląda podobnie jak przedmiot z aukcji to pełni też taką jak w tytule aukcji jeśli nie to będziemy zgadywać dalej. a jeśli naprawdę chcesz się dowiedzieć o co pytasz to prześlij jakieś fotki. http://www.allegro.pl/item679485589_mcct_n...r_z400_drz.html cos podobnego tylko na tym linku jest sróba z kontrą u mnie wyglada inaczej beda fotki Panowie litości ten dział nazywa się MECHANIKA a nie MOTOCYKLOWA ZGADUJ ZGADULA :banghead: Po jaką cholerę pisać bzdury? Ten element pod gaźnikami to AUTOMATYCZNY napinacz łańcuszka rozrządu. Jeżeli już słychać łańcuszek rozrządu to znaczy DO WYMIANY !!! Nie dotykaj tego pokrętła podczas pracy silnika bo będziesz musiał wymieniać zawory. miales juz doczynienia z takim silnikiem duzo roboty wymienic lancuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 wpisz na allegro napinacz w częściach motocyklowych a na pewno znajdziesz część co wygląd tak jak u ciebie. w ogóle jak chcesz się czegoś dowiedzieć to pisz precyzyjne pytania, jak nie wiesz o co się dokładnie pytasz to uzupełniaj pytanie fotkami, przynajmniej nie wyjdziesz na zupełnego ignoranta. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 dajcie spokoj juz z tym pytaniem i odpowiedziom,bo żenada.jaki to problem co to jest?! jest to jest.zgadywac karzdy bedzie.? WOJTUS serwisowke se kup .albo zadaj pytanie konkretnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 cos podobnego tylko na tym linku jest sróba z kontrą u mnie wyglada inaczej beda fotki miales juz doczynienia z takim silnikiem duzo roboty wymienic lancuch Roboty na jakieś dwie godziny wliczając w to regulację zaworów przy okazji. O ile nie chcesz szukać drugiego silnika to sam tego nie zrobisz. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi