dcz333 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Pytam was posiadaczy jedynej słusznej marki BMW czy sie znajdzie ekipa na tym forum będąca "kamieniem sręgielnym" pod to jak sie wyraził Zelig cyt. "...rozwinęli jakąś formę zorganizowanego współistnienia na forum?" czy pozostanie to bez echa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 znaczy Ciebie o co się rozchodzi? jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horche Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Pytam was posiadaczy jedynej słusznej marki BMW czy sie znajdzie ekipa na tym forum będąca "kamieniem sręgielnym" pod to jak sie wyraził Zelig cyt. "...rozwinęli jakąś formę zorganizowanego współistnienia na forum?" czy pozostanie to bez echa? Ja chętnie przyłączę się do grupy jedynej słusznej marki, której posiadaczem jestem od maja. Prawko mam od 1 czerwca i ogólnie jestem novicjuszem jeśli chodzi o motocykle ... Dopiero 4k km :) Czy kapituła mnie przyjmie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 :bigrazz: każdego kto będzie miał ochotę i oczywiście posiada BMW .. znaczy Ciebie o co się rozchodzi? jsz próbuję zebrać zgraną ekipę z BMW, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 ja od Października się w ekipy bawić mogę ^^ no bo wtedy prawko do rączki dostane :D na razie to sami wiecie jaka to jazda bez prawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 DCZ333 i Ilcaster - a Wy nie za młodzi na Brzydkie Małe Wolne? :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 DCZ333 i Ilcaster - a Wy nie za młodzi na Brzydkie Małe Wolne? :biggrin: hmm... brzydkie? nie sądze.... Małe? Lol? widziałeś kiedyś te bmw z bliska? Wolne? 170 km/h mi starczy a i tak na następny sezon myślę nad banditem 600n albo sv 650 z 2003+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) a i tak na następny sezon myślę nad banditem 600n albo sv 650 z 2003+ eee, czytajac inny Twoj temat odnosnie spalania to ja bym nic nie kombinowal, bo szkoda kasy. Przynajmniej troche przyzwyczaisz sie do wielkosci spalania nastepnego motocykla, a tak to moglby byc dla Ciebie szok :eek: Edytowane 10 Lipca 2009 przez ural_zgora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 eee, czytajac inny Twoj temat odnosnie spalania to ja bym nic nie kombinowal, bo szkoda kasy. Przynajmniej troche przyzwyczaisz sie do wielkosci spalania nastepnego motocykla, a tak to moglby byc dla Ciebie szok :eek: hehe :D no w sumie masz rację ale czy tam szkoda kasy? a potem przy sprzedaży będę ściemniać, że ok itp... ja wolę wydać trochę ale wiedzieć ze na 100% jest tak jak powinno być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 DCZ333 i Ilcaster - a Wy nie za młodzi na Brzydkie Małe Wolne? :biggrin: niektórzy dorastają wcześniej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 niektórzy dorastają wcześniej :bigrazz: Dobrze powiedziane kolego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 a i tak na następny sezon myślę nad banditem 600n albo sv 650 z 2003+ hmm.... z bmw na jakąś japonie??? :icon_eek: w drugą stronę to rozumiem :) Podpisano: właściciel er5...... bo na bmw kasy nie starczyło :banghead: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misman Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja chętnie przyłączę się do grupy jedynej słusznej marki Tak silną potrzebę odczuwacie akceptacji w określonej zbiorowości ? Nie wystarczają kumple z innymi sprzętami, niekoniecznie BMW ? Dziwna moda, na "kiszenie się" wewnątrz określonej grupy. Trąca fanatyzmem :icon_mrgreen: Mnie nie przeszkadzają kolesie na japonii czy makaronie :icon_mrgreen: , mogę jeździć i bez wstydu pokazywać się z posiadaczami innych marek. A jeśli ktoś nie chce, żebym swoje BMW pokazywał koło jego Hondy czy Yamahy, to z takim ktosiem stosunków :icon_mrgreen: się nie utrzymuje :icon_razz: Nie rozumiem istoty zagadnienia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 nie chodzi mi o typowe "kiszenie sie" bo też jeżdże w dużej grupie bardzo zróżnicowanej ale chciałem spiąć BMW-iarzy w jakiejś bardziej "formalnej grupie dyskusyjnej" bo z tego co widze to cienko jest ;s :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 no niestety niezbyt dużo osób jeździ na polskich drogach na bwm dlatego fajnie by było zorganizować się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi