GRASS Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sprawa się ruszyła, dostałem zaproszenie do sądu na 28 grudnia. To jest ta z odwołania? Czyli jednak nie odpuściłeś? :) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Postanowiłem zawalczyć, zobaczymy co z tego wyjdzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Postanowiłem zawalczyć, zobaczymy co z tego wyjdzie :wink: Tajson brachu,zatem trzymam kciuki.Pisz w wolnym czasie jak idzie sprawa ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Postanowiłem zawalczyć, zobaczymy co z tego wyjdzie :wink: Dasz rade, jak bedziesz miał kłopoty to powiedz im że jesteś od Huntera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 No to jestem po pierwszej rozprawie. Złożyłem zeznania przed sądem, kierowca auta nie stawił się na wezwanie, w nagrodę dostał 250 zł. kary. Kolejna rozprawa 25 stycznia, bedzie powołany biegły. Dodatkowo naszkicował się świadek, który defakto nie widział samego zdarzenie ale opisał położenie pojazdów zaraz po wypadku ( "...motocykl leżał na środku jezdni bardziej lewa strona a samochód stał raczej z prawej strony drogi, blisko środka, na pewno nie był na lewym pasie..." ). Dodatkowo mam dostarczyć zdjęcia z miejsca wypadku (w formie drukowanej) i historię choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Czyli sprawa idzie w dobrym kierunku! Głowa do góry bracie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Uda się uda, czekamy na pomyślny finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 25 stycznia ma być ogłoszenie wyroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Powodzenia, trzymam kciuki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 No, Tyson i jak poszło bracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dzienx przyjacielu za pamięć. Ze względu na wysłanie wezwania dla kierowcy auta pod zły adres, sprawa została odroczona do 17tego lutego. Ręce opadają :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Heh Polska szara rzeczywistość :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 I jak tam sprawy się mają? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Dokladnie,, napisz czy cos sie ruszylo czy zas jakis problem z poczta. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ostatnia rozprawa, na której miał zapaść wyrok odbyła się 17tego lutego. Niestety nie mogłem w niej uczestniczyć. Dam znać jak będę znał szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi