Skocz do zawartości

Polska dookoła :)

Gość Lukasz1221
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukasz1221

Witajcie !

Ok 20-24 lipca wyjezdzam dookoła Polski zaczynając ze Śląska, po Berlin i z powrotem do zachodniej granicy i granica aż do Świnoujścia, następnie całym wybrzeżem aż do Mazur i z tamtad na Bieszczady. Miałem to zatrzymać w tajemnicy, az bym przyjechał, no ale może akurat znajdzie się śmiałek, który jechałby ze mną przez chociaż kawałek trasy - może Szczecin - Sopot , albo Mazury - Bieszczady, tylko wątpie zebym kogoś znalazł - ja 16 lat, posiadam prawko A1 i Honde Varadero 125.

Pozdrawiam

Łukasz1221

odważnie ;) gdybyś potrzebował czegoś w okolicy ck grodu, to kontakt do mnie jest w profilu - służę pomocą w miarę możliwości

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Fajny pomysł :)

Powodzenia.

"Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts

Gość Lukasz1221

jeszua odważna ? Nie wiem dlaczego, ale jakoś każdy mi to mówi :icon_mrgreen: Tak na poważnie, dziękuje za miłe słowa . Jak coś będę potrzebował, odezwę się do Ciebie :) Nie chciałem pisac tego posta, chciałem napisac relację i wyprawy i wklepać ją tutaj, wtedy by były lepsza wrażenia, no ale teraz to już po ptokach :P Mam nadzieję, że teraz moja relacje zostanie opisana już normalnie, a nie tlyko w Listach do redakcji, no ale lepsze coś niż nic

twisteros123 - możliwe, że gdzieś na trasie się spotkamy, ja będę chciał jechać jak najbliżej granic, więc może do zobaczenia :)

Pozdrawiam

Łukasz1221

Gość Lukasz1221

Magneto - tak ta planowałem :) dłuższy czas temu, bo rok temu dokładnie :) Nie wypaliła, dlatego teraz planowanie biorę do minimum.

Spanie wiekszosc u znajomych na podwórku w namiocie po trasie, czasem możliwe pole namiotowe :)

Dobra, wiecej juz nie zdradzam, przyjade to przekonacie się sami z opisu kolejnej mojej wyprawy ;)

Pozdrawiam

Łukasz1221

Yo!

Gdzies tu na forum jest temat o pomocy w trasie, w ktorym mozesz znalezc liste kontaktow do osob z calej PL, ktore zadeklarowaly chec pomocy komukolwiek, kto bedzie mial problemy ze sprzetem w trasie.

Druknij to sobie i wez w traske, bo moze sie przydac :).

Powodzenia!

Pzdr

Polecam moją podróż o bardzo podobnym przebiegu:

http://mapvivo.com/journey/562

Może Cie to trochę zainspiruje do umieszczenia na trasie, któregoś z miejsc, które odwiedziliśmy.

Jakbyś miał pytania to służę radą czy odpowiedzią :)

Moje moto podróże

Jeździć póki ciepło!

Witam, ja takze w okolicach konca lipca jade w taka traske, z tym ze z bieszczad w odwrotna strone, nie mialbym nic przeciwko gdybysmy sie spotkali gdzies po srodku trasy i wymienili doswiadczenia z miejsc gdzie sie przejezdzalo, i co warto byloby zobaczyc. Ja przy planowaniu badalem troche trasy za pomoca google earth bo nie zawsze znajdzie sie informacje gdzie cos ciekawego mozna zobaczyc. Co do bieszczad moge dosyc dobrze poradzic gdzie i jak.