paulbiker Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam,czy ktos ma w swoim moto zalozony tlumik MONTII lub KM MALON,zalezy mi na opiniach na temat tych tlumikow.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ja mam Montii w GPZ 500s. Chodzi Ci o przelotowy wydech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dobra alternatywa, lepsza niż KM, wykonanie na pięć: Niezłe kominy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ja mam już 2 lata monti przelotówkę w afryce i złego słowa nie powiem, przy dłuższych przelotach trochę za głośny, ale za to z przytupem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 No wlasnie. To sa przelotowki. U mnie dzwiek jest wprost przepiekny :icon_mrgreen: Na oryginalnym kominie brzmi jak kosiarka. Tylko jest jeden ale - pusty wydech zubaża mieszanke i skraca żywotnosc silnika. Nie mowiac juz o stratach mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.k Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja mam nexxusa 2w1 i dzwiek jest extra :icon_biggrin: nie za cichy nie za głosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi