nizin Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 Więc tak: jeśli pogoda pozwoli mi w wolnym czasie (studia :) ) przyjechać motorkiem do Kraka to się pojawie, bo im wiecej nas tym lepiej :mrgreen: Dopisane:Prognoza pogody na weekend conajmniej hu*. Zawsze sie musie spierzyć jak czlowiek chce pojeździc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 24 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 Jutro, tj w czwartek 25.03 idę kupić jakiś upominek (po godzinie 19). Jednak nie chcę sam decydować, dlatego jeżeli ktoś by chciał uczestniczyć w zakupach prosze o kontakt. Do domu dziecka jedziemy w niedzielę - mam nadzieję że postaramy się zebrać w jak największej ilości maszyn. Zróbmy wszystko co w naszej mocy, aby sprawić frajdę dzieciakom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 (...)Do domu dziecka jedziemy w niedzielę - mam nadzieję że postaramy się zebrać w jak największej ilości maszyn. Zróbmy wszystko co w naszej mocy, aby sprawić frajdę dzieciakom. Jakoś nie widzę gdzie i o której sie zbieramy - no to ja proponuję 14.30, pod Eleą (Billą) na Mackiewicza. Myślę, że dobrze byłoby, aby osoby chcące przyjechać, potwierdziły te chęci - chciałbym wiedzieć, na kogo mamy czekać (no i ilu nas będzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 25 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 :) A miało być tak pieknie :) Proszę zobaczcie prognozę 10 dniową:http://www.weather.com/outlook/travel/loca...rom=search_city Niedziela nie zapowiada się zbyt piękna. Dzisiejsze zakupy są aktualne. A co do niedzieli - proponuję dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Wg wetterzentrale:niedziela: bez opadów (na 90%) , +7 Cwtorek: bez opadów (na 90%), +10 C Czyli niby wtorek jest lepszy - ale z kolei w niedzielę więcej czasu, itp. Jak dla mnie - oba terminy są dobre, każdy mi pasuje. Więc podobnie jak Ty, czekam na propozycję innych. Można też czekać, aż ładna pogoda się ustabilizuje - ale to będzie co najmniej za miesiąc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 eee jedziemy w niedziele,jak bedzie my tak odkladac to akurat na dzien dziecka sie zbierzemyna chyba ze bedfzie lalo strasznie to na 15 min przed przyjazdem sie ew. pomysli..... ja jestem chetny Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Ja jestem za wtorkiem, ma być ładniejsza pogoda. Nie ma co się upierać przy jakimś terminie tylko dlatego, że się wcześniej zapowiadaliśmy. W końcu to ma być przyjemność dla dzieciaków, a nie jakiś obowiązek - jeżdżenia po chłodzie i deszczu. Taka jest wczesna wiosna niestety, kapryśna jak diabli. Poza tym Wy jesteście na miejscu, ja mam 40 km...A na Dzień Dziecka też się zbierzemy, nie widzę przeszkód. Ściągniemy jak najwięcej maszyn, będzie ciepło to może z dlaszych miejsc forumowicze zjadą? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Jezeli o mnie chodzi to bardziej pasuje mi niedziela, we wtorek mam do pozna zajecia i nie bede mogla przyjsc :) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 26 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Nie przypuszczałem, że będę to pisął jeszcze raz: Proponuję przełożyć termin (ze względu na pogodę) na czwartek tj 1.04 Poddaję temat dyskusji :) Proszę o dopisanie się osób, które stawią się na 100% na maszynach lub bez.Mam nadzieję, że leży nam wszystkim na sercu sprawienie radości tym dziciomi stawimy się licznie w DD. :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Jestem za!!! 1 kwietnia będę na pewno - na moto. Wrzucę temat na pl.rec.motocykle, może jeszcze ktoś z Krakowa i okolic się przyłączy, ale najpierw dopiszcie się komu pasuje taki termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 a o której w czwartek? :| wcześniejszym popołudniem mógłby się stawić pavka, późniejszym ja, ale chyba na rolkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Myślę, że godzina 16 - 17 byłaby odpowiednia. Będzie jasno i ciepło jeszcze, a ludzie pracy juz będa mieć wolny czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 hmm ja o tej porze jeszcze będę w pracy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Jeśli tylko zdążę sciągnąc motorek do Krakowa to czwartek po południu dla mnie jest idealny. Prognoza pogody jest dosyć optymistyczna: +14stopni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retnom Opublikowano 28 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 ja tez postaram sie wpasc bo jak widze ze ludzie z kraka maja sie gdzies niedaleko spiknac to bardzo chetnie ja ostatnio malo na forum siedze a stare konto poszlo jak byly zmiany ale bardzo chetnie sie dolacze do wozenia dzieciakow szkoda tylko ze narazie na simku ale dla dzieci to i tak zawsze jest frajda jak cos bedzie wiadomo to dajcie znac na gg 1275489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi