Delfii Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Postaram się być, ale nie obiecuję - praca :? A, ustalcie może jakieś miejsce spotkania, co by grupą zajechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 17 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Proponuję jako punkt zborny market ELEA (dawna BILLA) na Mackiewicza (dawna Fika) :flesje: Przed wejściem głównym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Proponuję jako punkt zborny market ELEA (dawna BILLA) na Mackiewicza (dawna Fika) :flesje: Przed wejściem głównym. A może, żeby nie tracić czasu (na dojazd z punktu zbiórki do DD), zebrać się gdzieś bliżej DD? Np. na Dobrego Pasterza, przy Major Markecie (to 200 m od Naczelnej, a 500 m od Alei 29-List.)? O godz. 16.50?P.S.najnowsza prognoza temperatury na 23 III: +7..10 st (opadów nie podaję, bo na dwoje babka wróżyła - będzie lało albo i nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 i tak niewiem o czym mówicie :flesje: zdam sie na Pipcykową znajomość krakowa :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 17 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 i tak niewiem o czym mówicie :flesje: zdam sie na Pipcykową znajomość krakowa :mrgreen: Jak coś to mozemy się zgadać w innym miejscu wcześniej, a potem dojedziemy pod "majora". Piotrek, odpowiada mi pod "majorem", mam nadzieję że reszcie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 18 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Dobra, do dnia dzisiajeszego nikt nie wpłacił. Ja jutro wyjezdżam - wracam w niedzielę.Kto ma ochotę przejść się w poniedziałek na jakies maleńkie zakupy (a przy okazji coś dołoży - bo za moje 20 zł to nie powojujemy) zapraszam - czekam na propozycję gdzie i o której. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 godzina 17.oo to niestety dla nas za wcześnie :flesje: szkoda zrobimy dzisiaj przelew, to chyba zdąży dojśćpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Prognozy na wtorek są kiepskie: 5 st C i spore opady deszczu. Istnieje możliwość przełożenia wypadu na dzień o lepszej pogodzie? Przecież nie będziemy wozić dzieciaków po deszczu i w chłodzie?? ... poza tym we wtorek muszę być w pracy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 Ja też mam wątpliwości - przesłałem je rano na maila Muzykowi, ale widocznie już wyjechał :) Gdybyśmy mieli pewność, że chociaż nie będzie padało, to można by jeszcze to organizować - "młodzież" z DD i tak siedziałaby z tyłu, osłonilibyśmy ich własnym ciałem :flesje:. Ale mała szansa na suszę, poza tym kilka osób (jak Ty) mają do przejechania kilkadziesiąt kilometrów - dlatego to Wasza opinia (i Wasze zdrowie) jest najważniejsza. Ogólnie - jestem za przełożeniem, ale jeśli postanowicie, żeby mimo wszystko, nawet w bardzo okrojonym gronie, się tam pojawić - to przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 Cholerka całkiem mi z łepetyny wyleciało :flesje: Jeśli tylko Muzyk będziesz mógł to....; ja w poniedziałek wpłacę na 100% te 20 dyszki. A co do zmiany terminu to ja bym był też wdzięczny za jakiś bezdeszczowy, wtedy większe prawdopodobieństwo mojej obecności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Nizin, może wpadniesz do DD?http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=11760Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciał tam być, bo mam w sumie blisko - mieszkam kolo Almy (dawna Krakchemia) ale: 1.nie mam jeszcze moto w Kraku, 2.we wtorek mam zajęcia do 18Motorek będę miał najwcześniej w przyszłym tygodniu jak się zwolni garaż w którym go mam trzymać bo tak pod chmurką to nie w naszym pięknym kraju :flesje: , więc jeśli byłby inny termin to z miłą chęcią się stawię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 21 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Ok, zmieniamy termin ze względu na pogodę. Najlepsza pogoda wypada na weekend – 26-28, ale wtedy nie ma wszystkich dzieciaków. Proponuję przełożyć na niedzielę 28.03 po południu – co o tym myślicie? Jutro zadzwonię do Pani Dyrektor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Ok, ale jeśli mozliwe to wczesnym popołudniem - np ok 14 - 15. Coś mi te terminy nie mogą podejść i zawsze cos koliduje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 22 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Niestety nie mogę się stawić również na dzisiajesze zakupy, proponuję przełożyć je na czwartek po 17. Mam nadzieję, że ktoś będzie miał czas aby się stawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 jak w ogóle bede to conajwyżej na rowerku :) no chyba ze stanie sie cud pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi