Pi00r3k Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam! Czy ta oponka będzie pasować do GPZty z 95 roku? Tył oczywiście: http://allegro.pl/item663108606_130_70_17_bridgestone.html Aha, jeżeli tak to czy bieżnik itp musi być taki sam jak w przedniej oponie? Chodzi mi o to czy wzór musi być taki sam. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam! Czy ta oponka będzie pasować do GPZty z 95 roku? Tył oczywiście: http://allegro.pl/item663108606_130_70_17_bridgestone.html Aha, jeżeli tak to czy bieżnik itp musi być taki sam jak w przedniej oponie? Chodzi mi o to czy wzór musi być taki sam. pzdr a jaki rozmiar miales dotychczas?ta ze zdjecia mozesz zapomiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi00r3k Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 W 'serwisówce' mam napisane tak: REAR: 130/70/17 62H Bridgestone G550 or Dunlop K275J Tubeless i z tyłu mam którąś z tych chyba bridgestona. Czemu ta ze zdjęcia jest zła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 W 'serwisówce' mam napisane tak: REAR: 130/70/17 62H Bridgestone G550 or Dunlop K275J Tubeless i z tyłu mam którąś z tych chyba bridgestona. Czemu ta ze zdjęcia jest zła? Opona ze zdjęcia ma już 8 lat, więc nadaje się tylko na huśtawkę dla szympansa :) Generalnie powinno się zakładać opony kompletami, ale pewnie połowa z nas ma różne i jakoś dają radę. Jeśli szukasz czegoś taniego, to kup sobie Shinko (koszt nowej poniżej 300 PLN), a nie kupuj jakiegoś śmietnika na allegro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 ew. poszukam Ci u siebie ostatnio była nowa BT 2009r za stówe - ja zeszło roczne z 3-4mm bieżnikiem za 25zł/szt wyrwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi00r3k Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Piotrusgsx - no chyba że tak. Shinko mówisz? Dobre to jest w ogóle? Żeby to jakoś trzymało ;) toowdie - kiedy się odezwiesz? Byłbym wdzięczny ;) pzdr http://www.allegro.pl/item661194490_opona_...f_zx_st_xj.html Sorry za 2 posty. Co myślicie o tym? Taką właśnie teraz mam, tyle że łysą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 (edytowane) dla mnie shinko to sie kojarzy ze srinko. Poszukaj opon konkretnej firmy na allegro. nie musi to być przeciez rocznik 2009 zakup 2,3 letnia opona i bedzie elegancja francja. wydasz ponizej 300zl. na allegro jest na przyklad duzo ogloszen jakis hurtowni,sklepów, ktore maja nowki opony tylko, że pozostalosci z poprzednich lat. co w niczym nie przeszkadza a jest sporo taniej nie raz. Natomiast ogloszenia handlarzyny, który przy okazji sciagniecia moto - trupa naladowal całą pakę dostawczaka oponami uzywanymi od niemca-turka i sprzedaje za bezcen z 2 mm bieznikiem sobie podaruj. pozdro Edytowane 17 Czerwca 2009 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja dzisiaj odkrylem, ze w moim GPZcie mam opony 7io letnie :icon_eek: a ja sie dziwilem czemu nie idzie zejsc na kolano. Pi00r3k - jak bys znalazl to daj znac, bo szukam wlasnie jakis opon do GPZta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi