MOC Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Chyba '89 :wink: Poza tym nie przesadzaj, nie jest w stanie tragicznym, widzialem bardziej agonalne stany :cool: Jezeli jest okazja to go odkupuj i masz szanse odkupic swe winy, robiac go na na pieknego weterana... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Tak, czeski bład poprawiłem, zobaczymy, mam nadzieje ze po bajzlu koles sie załamie cenami czesci i uda mi sie go pozyskac:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Hihi, przed chwila zrzuciłem w garazu WFM 1962 i WSK M06 1963, jutro foty:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Zapodawaj foty tych cudeniek... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Wczoraj zdobyłem takie cudo: http://p1.bikepics.com/pics/2010%5C04%5C18...954575-full.jpg Brak paru drobiazgów, ale znajdą się w moim magazynie "złomu". Rocznik '56. Lakier jak na te lata w świetnej kondycji. Zastanawiamy się ze szwagrem czy nie odnowić elementów chromowanych, ale to się jeszcze zobaczy. Ma ktoś z was na stanie "półośkę" tylną? Chetnie zakupię albo zobaczę chociaż fotkę. Czy w miejscu gdzie w pózniejszych wersjach jest ślimak licznika jest jakaś tuleja dystansowa czy wahacz jest węższy i niczego takiego nie trzeba? No i brakujący rolgaz też jest chyba inny niż w późniejszej wersji nie? Kiedyś na polmocie były fotki identycznej, jednak nie mogę jej znaleźć. Nie wiecie gdzie w necie uświadczę jakichś fotek takowej? Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez loopy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Gratulacje, swietny stan jak na swoje lata :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha68 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 W książce "POLSKIE MOTOCYKLE 1946-1985"są fotki takowej z 1955r.Jeśli nie posiadasz takowej księgi,to jak mi się uda , jutro zrobię skany i wrzucę na forum. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldKrakMoto Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Klik Zielona kompletna, silnik jak dzwon, papier. Czerwona kompletna, silnik do przeglądu + pare patentów (rączki kierownicy z gąbki+wydech przeszczepiony od komara - jak to jeździło? :wink: ) Sorry miało być w temacie "Nowy koń", a wiec do przeniesienia:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Że też ludzie lubią się bawić w takie wynalazki...ale jak lubisz to GZ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Gratuluje, fajne sprzety i w calkiem przyzwoitym stanie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha68 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Sorry że to tyle trwało,ale zarobiony byłem. http://www.imagic.pl/files//11112/./motor.jpg http://www.imagic.pl/files//11112/./moto3.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 A ja znowu niechcacy wjechałem na złom gdzies przy trasie, patrze jakis koles dłubie przy ramie ogara od słowa do słowa i po pół godzinie w bagazniku miałem kompletna WSK 175 Koboz z papierami dzis juz smigałem po wsi masakra! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Fotki bys pokazal, cos za cudo zdobyl... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Oto moje cudo: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/345b1cdb75664d17.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d87f18f90fc0faa0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Elegancki sprzet :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi