loopy1 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 (edytowane) Tu masz jeszcze o szparunkach. Chyba najfajniejszy toturial jaki dotąd znalazłem. no i wszystko jak z fabryki ;) http://www.czarprlu.pl/?p=395 Edytowane 28 Grudnia 2009 przez loopy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Kurna WSK-i sie legna, juz stoi nowa WSK 125 jednoramówka jutro foty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Oto mój nowy nabytek:) poprzedni własciciel zaspawał tłumik zeby cicho chodziła i narzekał ze jakos taka słabowita, ledwo idzie:)Po wycieciu zaslepki wieska oszalała:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/827f3b84e3409b97.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ma potencjal:)Piękna,trochę kosmetyki i będzie jak nówka:)Marzy sie mi taka,tylko 175ccm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A jak zasuwa?!! No zdziwiłem sie:)znalazłem patenty na tuning WSK ale to w odpowiednim dziale:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A jak zasuwa?!! No zdziwiłem sie:)znalazłem patenty na tuning WSK ale to w odpowiednim dziale:) cylek od mińska, podkowa na wał i gaźnior od 175 :biggrin: co zrobić z kolesiem który nie chce odsprzedać wsk 175?? :icon_twisted: już sobie plan wydatków ułożyłem, a tu odpowiedź w stylu nie bo nie :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 co zrobić z kolesiem który nie chce odsprzedać wsk 175?? .......do bagażnika i do lasu :biggrin: :biggrin: :biggrin: Takich ludzi nie przekonasz......trzeba niestety odczekać swoja aż trzeba mu będzie kasy - albo gdy w końcu uzna, że jednak taki motocykl nie jest mu potrzebny.... Ps; Zawsze można jeszcze zastosować terapię "pół litra" :bigrazz: ........może akurat po "połówce" zmieni zdanie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Kruca, MOC'u ale od kiedy zabytki używane z założenia do jazd relaksacyjnych w niedzielne świąteczne popołudnia muszą mieć moment obr. pozwalający zaorać pole i być oszczędne jak nie przymięrzając dzisiejsza chińszczyzna? A co do tej mocy to tak tragicznie też nie jest bo te sprzęty wyrabiały w zaprzęgu... I proszę mi tu nie zniechęcać kolegi bo wnioskuję że to jego pierwszy "złom" z prawdziwego zdarzenia, a takie cieszą najbardziej. GRATSY 4 rożek. Jak się zepniesz to będzie cudo ;) Absolutnie nie zniechecam, pisze tylko zeby pozniej kolega po latach wysilku i mnostwie wydanych szelestow nie byl w szoku ze to co mialo byc cudenkiem tym okazem wlasciwie nei jest... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Akurat Komarek jest wdziecznym pojazdem ro remontu, mało skomplikowany, prosty w obsłudze i full czesci za przysłowiowe grosze, odpada nam chromowanie bo sie kupi kiere czy rafki w idealnym stanie za pare złotych, kolano również,tłumik tylko do chromu, nie jest zle, czesci do pieca pasuja z K-3 a komplet uszczelek w kazdym sklepie z czesciami do moto za 5zł, a na bajzlu za 100 kupi sie kompletny piec nawet na chodzie taki z gejami, nie ma tragedii, nawewt zasiedzenie pójdzie szybko bo to jakies małopowązne pieniadze bedzie reprezentował i kazdy sedzia przepchnie to z marszu zeby smiewchu nie było:) A cudenko to jest jak najbardziej:)Kazdy sie za toba obejrzy,nie tak jak za współczesnymi japoniami:) A, i jeszcze jedno, ma wspaniała zalete:) Na 100kaemów pali 2,3l:) co prawda predkosc nie jest porazajaca bo ledwo 50/h ale po tuningu pójdzie całe 70:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur2 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Hej, Uratowałem Hondzie od "przerobienia na bobbera" :wink: http://img695.imageshack.us/img695/3403/img4937.jpg http://img684.imageshack.us/img684/4890/img4941h.jpg Jedyne czego mi brakuje (drażni mnie) to oryginalne wydechy do niej.. Macie jakieś patenty na hałasujący łańcuch pierwotnego przełożenia na wolnych? Polowałem na CB 750 seven fifty, ale tutaj trafiła mi się atrakcyjna cena no i urzekła mnie ta klasyczna bryła :) pozdrawiam PS. Pannonia lada dzień idzie pod piasek i do pieca :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Orginalne wydechy kupisz w serwisie, sprowadza zewszad, ale cena cie zabije pozostaja bajzle.fajna maszyna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 kupilem shl m11 :) ogolnie stan tragiczny ale papier jest, korozja na kazdym chromie, felgach, wgiety bak ale w miare kompletna, ogolnie to jak po nia pojechalem to stala w zaspie sniegu pod stodola :icon_rolleyes: ale powoli doprowadzi sie ja jakos do stanu uzywania :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Gratuluje ! Pokazuj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 pewnie dopiero w sobote ja do siebie przywioze to wtedy wstawie foto, ogolnie to nie ma co pokazywac, zniszczona strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie marudz foty!Ja mecze kolesia za SHL M11 w miare fajna i WSK M06, jak łykne to tez dam foty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi