michal.051 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 udało się bez większych strat, cylek zdjęty całkiem spoko ta shlka, gdybyśmy mieszkali bliżej siebie pewnie bym ją odkupił, z racji chociażby tego że moto z CK, sentyment. Z komarkiem będę musiał się rozstać :evil: , potrzebuję miejsca na zimę, dla czegoś większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Musiał puscic-Komary to niezniszczalne bestie:) i fajnie mozna je stuningowac bez specjalnych nakładów finasowych:)jakies poważne zakupy sie szykuja?pokaz potem foty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Nowy kon, troche nie rasowy, ale go podrasuje, wazne z papierami , na chodzie zarejestrowany i opłacony:)cena 300zł:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e6af22fab7c60876.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ladny ZZR1 :lalag: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 A teraz wrażenia z piewszej jazdy:)Po kilku dniach w garazu moplik zasuwa jak durny:)Skutery sie chowaja, a wrazenia z jazdy niesamowite, o hcamulcach mozna zapomniec mimo dobrej regulacji, o utrzymaniu kierownicy prosto podobnie, dupa trzesie niemiłosiernie bo to sztywniak, sygnał niedziała fabrycznie iale bzyk licznik zamyka:)nooo to trzeba przezyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 To bardzo podobnie jak mój. 55 km/h skubany zasuwa. Kumpel na Simsonie SR2 nie umiał mnie dogonić. Coś te stare "Bzyki" mają w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Coś te stare "Bzyki" mają w sobie. no dokładnie, uruchomiłem niedawno 2350 z '76 roku, silnik bez remontu, rozruszałem tylko tłok bo był zastany w cylku, silnik pali z pierwszego i ciągnie jak zły, łożyska szumią niemiłosiernie ale o dziwo łykam na tym bzyku wszystkie górki w okolicy . niestety ale w tym tygodniu się z nim rozstanę, potrzebuję miejsce na wske 4, którą sobie nagrywam od pewnego czasu. foty wkleję gdy wieśka już będzie w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Powitać:) parę dni temu nabyłem taką oto MZ TROPHY nie wiem dokładnie z którego roku ale szacuje że około 71-73r dokładnie nie wiem :)Niestety nie posiadam do niej dokumentów:| lecz będę próbował ją jakoś zarejestrować:) Jak widać posiada parę braków(ta aluminiowa obramówka przy lampie ,kierunki oryginalne wraz z lusterkiem amorki szt 4 do wymiany,jeżeli ktoś ma coś z tego to bym był zainteresowany:) i jeszcze opony są do wymiany:) ) Cały układ wydechowy do wymiany ponieważ ten chrom już taki....no:) Ps kask już sobie załatwiłem:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e4cc48031ba1eddd.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/536b20f9b01da4be.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1b732f22448d7580.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Gratulowac nabytku :bigrazz: Na tym kasku i orzelek smutny ma wyglad... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 A dzięki dzięki Orzełek hmmm no może:):) tylko kask nieoryginalny:) brakuje paska ze skóry z przodu:) ponieważ kask był oddany do straży pożarnej(gdzie nie był w ogóle noszony:) )jest tam jeszcze duuuuuużo tam takich kasków:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha68 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 A mógłbyś taki jeden załaywić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 To ja tez chce, ale wiekszy rozmiar, a zobacz w "przepisach" jest na temat rejestracji bez papierów http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=57584&hl= poczytaj zobaczysz i jeszcze drugi temat jest tu http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=98870&hl= i tu jeszcze o zabytkach: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=106784&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 (edytowane) Wczoraj dowiedziałem się, co mi sprzątnęli złomiarze "sprzed nosa" a było to jakiś rok temu... Pewien Pan, miłośnik motocykli, bardzo dobry mechanik nie tylko motocyklowy znający się na weteranach zmarł ok. 2 lata temu, jego żona rok temu przeprowadzała się z wioski w której mieszkali do miasta. Musiała uprzątnąć cały majdan męża, żeby nowy nabywca domu nie miał jakichkolwiek zastrzeżeń co do stanu "posiadłości" :wink: . Szwagier owego ś.p zamówił złomiarzy, którzy cały majdan wpakowali na dużą przyczepę od traktora... Zawartość przyczepy: - 2x AWO Simson T i S 100% oryginał - MZ ES 250 z koszem 100% oryginał - SHL 125 bądź Sokół 125- 47rok produkcji - Jakiś ruski boxer z lat 50... - Oraz prawdopodobnie IŻ 49, 2x Junak M07... :evil: :banghead: Na wszystko były dokumenty, motocykle 100% oryginały(sprawne do jazdy), do tego warsztat owego jegomościa- góra dosłowna i w przenośni części do wszelkiej maści motocykli zabytkowych. A za wszystko co zbierał przez całe życie ten Pan jego szwagier dostał uwaga 300zł !! Takich ludzi to.. na mydło to mało.. mało mi żyłka nie pękła.... :evil:. Żebym wiedział rok temu, że jegomość zmarł... ehh szkoda słów :banghead: . Edytowane 2 Grudnia 2009 przez Dream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Nie podniecaj się tak. Motocykle na złom nie trafiły a to że koleś dostał 300zł to świadczy tylko i wyłącznie o tym że jest ćwokiem :bigrazz: Złomiarze znają wartość złomu i taki "złom" trafia do zaprzyjaźnionych z szelestami w portfelu. Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Pewien Pan, miłośnik motocykli, bardzo dobry mechanik nie tylko motocyklowy znający się na weteranach zmarł ok. 2 lata temu, Dziadek się pewnie w grobie przewraca, a szwagrowi tylko pogratulować ducha interesu. U mnie po wiosce też swego czasu chodziła legenda że niby pewien dziadzio sprzedał sokoła 600 na chodzie jakiemuś warszawiakowi za 900 zł. :biggrin: fakt że ludzie czasem sami nie wiedzą co mają w piwnicy i ile jest to warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi