rozek Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 no i nic z junaka gosciu sie dowiedzial ze to nawet 10tys jest warte to niech sprzedaje za 10 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: zgnije mu do reszty i tyle bedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Tak to bywa. Kiedyś z kolegą znaleźliśmy namiary na Janka u wdowy po właścicielu. Chciała się tego pozbyć bo przeszkadzał, a był z wózkiem. Już mniej więcej było ugadane że za kilka dni wpadniemy i zabieramy Jana ale syn/zięć sprawdził w necie po ile chodzą i jak wyświetlili cenę to porzuciliśmy temat. :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 to niech sprzedaje za 10 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: zgnije mu do reszty i tyle bedzie :) Panowie, za ten konkretny egzemplarz spokojnie można dostać w granicach 15tyś. Wczesna siódemka, nie zdziwił bym się gdyby miał numer ramy poniżej 100. A za 10tys można kupić wyremontowany z papierami ale m10, a ich jest jak "mrówków". Po za tym remont remontowi nie równy. W tym momencie sam sprzedaje 4 sztuki M10 i ceny oscylują w granicach 5-7 tyś za motocykl z dokumentami a do gruntownego remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) W sumie fakt, że ten konkretny egzemplarz może być ciekawym znaleziskiem - ale cena jest powalająca.Podobnie z resztą dzieje się ze wszystkimi "starymi motocyklami" - niestety internet jest w tej chwili pod każdą strzechą i każdy może zerknąć na Alledrogo lub inny serwis aukcyjny i sprawdzić ceny (a niektórym wystarczy sam fakt, że kiedyś ktoś słyszał o sprzedaży takiego motocykla za milion złotych - i od razu ma się przekonanie o posiadaniu "wyjątkowo unikalnego i kosztownego sprzętu");I niestety taki stan rzeczy będzie się nasilał. W dzisiejszych czasach można już zapomnieć o "super okazyjnym znalezisku prosto ze stodoły za dwie flaszki". Jednak taki stan rzeczy nie dotyczy "starych japończyków" - te można jeszcze kupić w śmiesznych pieniądzach (i to dość ciekawe sztuki) :icon_biggrin: Edytowane 1 Listopada 2011 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Można kupic, kupiłem WSK M06 56 rocznik za 25zł, co prawda bez silnika i kół, silnik mam, koła tez, stoi kompletna:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Wrzuć jakieś foty bo ciekawy jestem jak to się prezentuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Juz tu jest foto, pare postow wstecz. Taka jak w twoim avatarze:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 (edytowane) Ale mi się smutno zrobiło jak o tym m07 sobie przypomiałem :P Doszła za to CZ 350 zarej. z białą blachą za 270zł i Jawka kaczka za 120zł, podobno 2 lata temu jeszcze jeździła. :) Jeszcze jest CZ 175 też z papierem ale za 400zł, może bym wziął ale funduszy brak i miejsca w garażu. Edytowane 5 Lutego 2012 przez emil1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 CZ 175 jaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 (edytowane) sport 74r. W Zambrowie jest, chcesz to dam namiar. Edytowane 5 Lutego 2012 przez emil1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Taka krótka prezentacja mojego Jana. Żeby nie było jak z Yeti. Wszyscy słyszeli, nikt nie widział. Wtedy jeszcze gaźnik robił co chciał,choć dziś nie jest jakość szczególnie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A mnie trafiły sie simsony SR-2 i wieska B1, niestety ida do żyda, bo nowy materiał na horyzoncie:]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3750911c87b421f7.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ed78d2a6ad3f1e00.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ładny ten Jan:) Ale osłony na łańcuch jak to zwykle bywa brak:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ładny ten Jan:) Ale osłony na łańcuch jak to zwykle bywa brak:P Ale będzie tylko pomału. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Tylko czemu biały???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi