rafauM Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Buszując po necie znalazłem stronę http://motard.concode.com/images/motardJest tam sporo zdjęć bardzo przyjemnych dla oka supermoto. Aż miło popatrzeć. pozdrawiam ps. jeżeli po kliknięciu w nazwę katalogu yskakuje okienko,ze cośtam nie działa i się nie otworzy to trzeba jeszcze raz sprobować i wtedy działa. o to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Witam.U mnie odpaliła za pierwszym razem. Spoko zdjęcia i rzeczywiście jest jest na czym oko zawiesić.Co powiecie o tym ? :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 10 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Yamaha niczego sobie, niby żadne fajerwerki i nie nowość ale wyląda nieźle. Wszystko to kwestia dobrego pomysłu, gustu no i oczywiście kasy:) Ale według mnie przede wszystkim pomysł na przerobienie sprzęta żeby nie wyglądał jak z jarmarku. Ta DR wygląda nieźle, kawał motocykla a wizualnie całkiem leciutko się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Noo ta XT jest Pikna! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 eh... :arrow: www.dirt.ch :arrow: nic dodać nic ująć, only SM 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 A tak to jest jak się człowiek najeździ i zmęczy... Wygodnie tak bez jasieczka pod główką :?: :mrgreen: :flesje: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 No jest co oglądać!Mam na dwa dni !! ;-)Ładne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi