medyk88 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ostatnio kupiłem rękawice A* SP-1 na allegro, całe szczęście, że przed wysłaniem kasy trafiłem na wątek o nich, poprosiłem o fotki i się trochę rozczarowałem: FOTO ile za to liczył "uczciwy sprzedawca"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 ile za to liczył "uczciwy sprzedawca"?? No właśnie ile płaciłeś za ten fake? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 I to by wszystko wyjaśniało dlaczego się roz*ebały w pi*du :biggrin: :wink: Faktycznie pamietam taki temat że sie rozsypały ciuchy held,ale chyba uczciwie to załatwili z tego co pamiętam. Ale czy na innych produktach held jest inny napis na metce niz made in vietnam ? Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Faktycznie pamietam taki temat że sie rozsypały ciuchy held,ale chyba uczciwie to załatwili z tego co pamiętam. Ale czy na innych produktach held jest inny napis na metce niz made in vietnam ? Na rękawicach piszą "made in Hungary" nie rozpadły sie jeszcze. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid14155 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 http://allegro.pl/item723691036_alpinestar...rne_od_1zl.html a te też są podróbką ?Na metce pisze MADE IN CHINA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Mi sie wydaje ze to naprawde nie ma znaczenia czy jest napis made in korea,vietnam czy hungary. Jakość zależy od zleceniodawcy wykonania produktu,a nie od kraju w którym to jest produkowane. Na metce t-shirt nike mam napis made in MALAYSIA a na metce butów nike mam napis made in THAILAND. I obydwa produkty zostały kupione za granicą ( w belfaście ). Wydaje mi się że firma nike ma swoje fabryki w zależności od produktu w różnych krajach. Podobnie jest z firmami produkującymi odzież dla motocyklistów. Na oryginalnych rękawicach np alpinestars dajmy na to jest napis made in china,i to sa oryginalne rękawice a podróbka tez będzie miała napis made in china bo celem fałszywek jest możliwie zbliżony wygląd do oryginału. Więc po metce nie poznasz co oryginał a co fałsz,bo jedno i drugie będzie miało ten sam kraj w którym wyprodukowano. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukepl Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) No właśnie ile płaciłeś za ten fake? 265+ wysyłka :icon_biggrin: ale patrząc na allegro to chyba większość to podróby, w FC moto chcą za nie 100€ http://allegro.pl/item723691036_alpinestar...rne_od_1zl.html a te też są podróbką ?Na metce pisze MADE IN CHINA. oryginalne sp-1 mają na metce made in china, a czy te są oryginalne to ciężko powiedzieć, najlepiej poproś o fotki w dużej rozdzielczości i skocz np do intermotors i porównaj czy są takie same i spytaj czy ma jakiś dowód zakupu. Ja już nie wierzę w coś takiego, że ktoś sprzedaje prawie dwa razy taniej niż kosztuje w sklepach, tym bardziej, że sprzedaje kilka sztuk, więc nie ma możliwości, że kupił i np okazały się za małe. Biorąc pod uwagę, że wcześniej sprzedał takie za 324zł to on nie dał pewnie więcej jak 200 zł Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez Lukepl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam, Dzisiaj dotarły do mnie rękawice alpinestars sp-1 model 2009, kupiłem je za 320zł i nie jestem w 100% pewien czy są oryginalne, ponieważ już przy odpakowywaniu rozjebałem zamek błyskawiczny pokrowca ;D Możecie zerknąć? Link: https://www.dropbox.com/gallery/23692310/1/Inne?h=ad298d Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Wiesz, ja tam się nie znam za dobrze i nie orientuje, ale moje Modeki kosztowały 340zł, przecenione na mniejszą kwote bo sklep likwidowali, jak dla mnie Alpiny zwykle miały większą cene od Modeki, ale niech wypowiedzą się osoby bardziej zorientowane w temacie. :) Edytowane 27 Stycznia 2012 przez ryba1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 zrob tez zdjecie metki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Są to te, no i na moje oko wyglądają identycznie jak te z fotki: http://allegro.pl/re...2048935438.html Metka; https://www.dropbox.com/gallery/23692310/1/Inne?h=ad298d#gallery:5 Pamiętasz, podsyłałem Ci tą aukcje na esbeku. PS I to jak zajebiście niebieskie ;P Edytowane 27 Stycznia 2012 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Murgal, zrobili Cie w osła. Temat można zamknąć Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Spójrz na metki i naklejki. Będzie na nich znak homologacje EU oznaczony znakiem CE takie zaokrąglone literki. Jeden zestaw, ten właściwy, oznacza Conformité Européenne czyli zgodność z europejskimi normami, drugi, fałszywy znak oznacza China Export. Sprytne, co nie? Znaki różnią się odrobinkę, w ten sposób nikt nie tyra chinoli za podrabianie znaku. :banghead: Twoja głowa w tym aby odnaleźć w sieci który znak jest właściwy. Edytowane 27 Stycznia 2012 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Znak China Export: Znak Conformité Européenne, I porównanie: No i na moich alpinach jest ten Conformité Européenne na 100% oraz pod nim 89/686/EEC.Fotka: https://www.dropbox....1/Inne?h=ad298d Co o tym myśleć? Edytowane 27 Stycznia 2012 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Olej, śmigaj w nich ile wlezie, kolejne sobie kupisz w Sklepie :D p.s. Pewnie podróbki z Pakistanu czy Indii Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi