17seba Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam chcialbym sie dowiedziec jaki najlepiej nalac olej do mojej kawki, dodam ze ona jest bardziej zrobiona na sport wiec troszke wiecej od niej wymagam :) najlepiej jakby ktos powiedzial co mial lub ma kawe jaki olej do niej lal (mile widziany link) :) pozdrawiam P.S w opcji szukaj nie znalazelem albo slabo szukalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 10W40 półsyntetyk - motul, castrol - ja polecam olej z halfordsa - mobil - śmigam na nim dość długo i mogę śmiało polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 http://moto.allegro.pl/item633361963_castr..._poznan_fv.html Do tego silnika ten olej - półsyntetyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ja mam ten sam motór z tego samego rocznika i leje to co podal Vector czyli Castrol GPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17seba Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 dzieki wam, temat uwazam za zamkniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi