g_tadeo Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Postawić moto na gumę to naprawde niewielki problem. Problem jest wtedy, kiedy kozakuje sie na publicznej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Hmmmmmmmm muszę spróbowac postawić Vulcana na koło :biggrin: :biggrin: wtedy wrzuce filmik na neta z napisem "I kto tu jest debeściak" ?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Koleś bez żadnego doswiadczenia i przy tym droga publiczna!Teraz bedzie musial sie poskladac,poskladac moto troche bedzie go to kosztowalo!!!Ale najwazniejsze ze przez ten czas bedzie sie mogl dlugo zastanawiac nad swoim przypadkiem,bo podejrzewam ze golwka go bardzo boli oj boli!!!Głupota aż rozsadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 a ja wam powiem że ten, no własnie takie mam zdanie, ba jestem nawet tego pewien, chyba dobrze gadam? to by było na tyle w tym temacie... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Tak sie zastanawiam ........możecie mi powiedziec na ch*j mi umiejętność stawiania motocykla na koło ? Jakoś nie widze sensu . :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Tak sie zastanawiam ........możecie mi powiedziec na ch*j mi umiejętność stawiania motocykla na koło ? Jakoś nie widze sensu . A na ch*j mi czoper, ktory nie hamuje i nie skreca? Jakos nie widze sensu. A co do filmu - farta mial koles w pickupie z naprzeciwka, ze nie oberal motongiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Widzisz w życiu trzeba wszystkiego spróbowac i na prawie wszystkich sprzętach pośmigac chociaż troche wtedy będziesz miał jakiekolwiek fioletowe pojęcie czym i jak da sie jeżdzić. Ty tym swoim KTmem też nie za bardzo pośmigasz w winklach więc nie kozacz.Ten sprzęt to akurat sam na koło idzie .Ty lubisz taplać się w błocie ja nie i to nasz różni różni nas jeszcze to że ja szanuje Twoją decyzje i wybór motocykla który sprawia Ci frajde Ty niestety jeszcze tej umiejętności nie posiadłeś ale wszystko przed Tobą .Pzdr. Frafel no co taki zdziwiony ??Odpowiedz mi na to pytanie konkretnie i rzeczowo .Na co jest mi potrzebna ta umiejętność ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 O tak ;) supermoto nie da sie latac w winklach... A nie pomyslales, ze latanie na gumie tez moze dawac frajde? Tez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 A że tego nie przekopyrtło, to aż szok: http://www.youtube.com/watch?v=GTwDB2hjiVU&feature=related Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 A że tego nie przekopyrtło, to aż szok: http://www.youtube.com/watch?v=GTwDB2hjiVU&feature=related Żaden szok.On po prostu umie jezdzic.no i mysli .gdzie jest granica,a przede wszystkim robi to na torze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dfg Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Koleś bez żadnego doswiadczenia i przy tym droga publiczna!(...) Cholera, to ja 2 lata w siodle spędziłem i nadal mam mniej niż żadne doświadczenie, bo tak ładnie w zakręt się nie złożę. Pełen szacun dla cie ciebie jeżeli umiejętności kolesia z filmu uznajesz za zerowe, bo jak dla mnie są całkiem niezłe, w końcu nawet zawodowcom na motoGP zdarza się wylecieć z zakrętu i nikt nie nazywa ich zerem z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Kwiatek i tu jest sedno sprawy.Jednym sprawia frajde i satysfakcje jazda ekstremalna a drugim na ten przykład podróżowanie motocyklem ,wyścigi motocyklowe ,trial,jazda w terenie lub jazda cruiserem .Stąd też taka szeroka gama motocykli ,nie każdy sie podnieca jak młody bocian żabą :wink: jazdą na kole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaliczył glebe i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 (edytowane) Frafel no co taki zdziwiony ??Odpowiedz mi na to pytanie konkretnie i rzeczowo .Na co jest mi potrzebna ta umiejętność ?? I tu RAFAL nasuwa się pytanie po co jeździsz motocyklem ? Tylko dlatego , że go kupiłeś i głupio żeby stał i rdzewiał , czy po to aby mieć z tego radość ?? [na pewno to drugie] więc zrozum , że dla kogoś jazda na tylnym kole to czysta frajda . Jakbyś trochę uważał na biologi to byś wiedział , że wraz z wytwarzaniem adrenaliny po pewnym czasie powstają endorfiny [to one sprawiają , że czerpiesz z tego radość]. I tu nie znajdziesz sensownej odpowiedzi na Twoje pytanie . Bo gdybyś podchodził racjonalnie do tematu to byś w ogóle na moto nie wsiadł . Bo na motocyklu większość rzeczy nie ma sensu . Motocyklem za dużo rzeczy nie przewieziesz , pali paliwo , możesz zginąć [nawet nie z własnej winy] , musisz to sezonować a mimo to nadal jeździsz ;] Ty też możesz się wywrócić na motocyklu , nawet bez stawiania na koło i ktoś zada pytanie "na co komu motocykl?" Myślę , że teraz zrozumiałeś przekaz . Pozdrawiam Edytowane 6 Czerwca 2009 przez frafel1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Rafał-zrozumiałeś? :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi