zosia_ Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Babozlot 2009 w Kletnie Serdecznie zapraszam wszystkieMotobabeczki na Zlot w Biker's Choice 26-28 czerwca 2009 SUROWY ZAKAZWNOSZENIA W JAKIEJKOLWIEK POSTACI SAMCÓW!!!!!!!! Wlot na zlot 20 zł a wtym: koszulka zlotowa %-owy poczęstunekna Dzień Dobry D.J. Rosolik Zespół rokowo-blusowy "BrzmiDobrze" gorące ciacha ( występ panów pięknych prawie jak kobiety) wieczorowy makijaż dla wszystkich Pań z ręki wizażystek dla wyzwolonych-tańce na Mega stole trasy na małe przejażdżki opracowane na różne stopnie trudności Dla zaineresowanych burza adrenaliny na quadach iwojna paint-ball ( atrakcyjne ceny ) śmieszne konkurencje i zawody jednym słowem ubaw po pachy UWAGA MAMY! Podczas zlociku sprawujemy opiekę nad dzieciakami noc idzień.Opiekunki to najlepsze pod Słońcem Babcio-nianki.Proszę o wcześniejszedeklaracje o ilościach małych i większych skrzatów.Zgłoszenia do Aśki z Kletna tel 74 8 140 824 . Noclegi na stronie www.kletno.info.pl Restauracja na tą okazję przygotowuje odpowiednie menu w atrakcyjnych cenach.Prowadzimy pełne wyżywienie. Kobtki z czterech stron świata zlatujcie się!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Babozlot 2009 w Kletnie Serdecznie zapraszam wszystkieMotobabeczki na Zlot w Biker's Choice 26-28 czerwca 2009 SUROWY ZAKAZWNOSZENIA W JAKIEJKOLWIEK POSTACI SAMCÓW!!!!!!!! Wlot na zlot 20 zł a wtym: koszulka zlotowa %-owy poczęstunekna Dzień Dobry D.J. Rosolik Zespół rokowo-blusowy "BrzmiDobrze" gorące ciacha ( występ panów pięknych prawie jak kobiety) wieczorowy makijaż dla wszystkich Pań z ręki wizażystek dla wyzwolonych-tańce na Mega stole trasy na małe przejażdżki opracowane na różne stopnie trudności Dla zaineresowanych burza adrenaliny na quadach iwojna paint-ball ( atrakcyjne ceny ) śmieszne konkurencje i zawody jednym słowem ubaw po pachy UWAGA MAMY! Podczas zlociku sprawujemy opiekę nad dzieciakami noc idzień.Opiekunki to najlepsze pod Słońcem Babcio-nianki.Proszę o wcześniejszedeklaracje o ilościach małych i większych skrzatów.Zgłoszenia do Aśki z Kletna tel 74 8 140 824 . Noclegi na stronie www.kletno.info.pl Restauracja na tą okazję przygotowuje odpowiednie menu w atrakcyjnych cenach.Prowadzimy pełne wyżywienie. Kobtki z czterech stron świata zlatujcie się!!!!!!! O ja pierniczę ... ostra perwera będzie. Przebieram się w kieckę żony i jadę, nawet zniosę Kletno ;) pzdr kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) Babozlot??? skąd pomysł na taką nazwę (jeśli można wiedzieć)? Edytowane 21 Maja 2009 przez marzka Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Nie ja organizuję tą imprezę. Wszelkie pytania - do organizatorów (tel jest w tekście). Z tego jednak co wiem, Babozlot to raczej ogólnie przyjeta nazwa na babskie spotkania na moto, znana od lat, więc chyba trudno szukac autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Babozlot??? skąd pomysł na taką nazwę (jeśli można wiedzieć)? dołączam się do pytanka ... może wypowie się Organizator/ka/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Juz na innym forum wywiązał się spór o nazwę, więc może uznajmy, że to była wersja robocza. ;) Niech to będzie Babski Zlot, Babiniec, Babowsko czy nawet Sabat, wszystko mi jedno w tej chwili ;) Pewnie organizatorzy coś tam ustalą. Nie nazwa jest wazna a dobra zabawa a o to przecież w tym wszystkim chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 A co jest nie tak z nazwą "babozlot"? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evik3 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) Babozlot jest nazwą zlotów organizowanych co roku przez dziewczyny z forum Motocykli Dziewczyna. Dlatego uzgodniłam z Asią z Bikers Choice, że nazwa dla imprezy organizowanej w Kletnie będzie inna. :) To tyle w kwestii wyjaśnień dotyczących nazwy. Mam nadzieje, że impreza będzie udana i dziewczyny będą bawić się znakomicie :) Edytowane 21 Maja 2009 przez evik3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Przebieram się w kieckę żony i jadę, nawet zniosę Kletno ;) Ty to sie mozesz za kroliczka przebrac :icon_mrgreen: Jadziem ??? :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 SUROWY ZAKAZWNOSZENIA W JAKIEJKOLWIEK POSTACI SAMCÓW!!!!!!!! Gosia! Przemka też to dotyczy? Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 No przecież. Za długo musiałby się depilować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Babozlot 2009 w Kletnie SUROWY ZAKAZWNOSZENIA W JAKIEJKOLWIEK POSTACI SAMCÓW!!!!!!!! to się nazywa dyskryminacja płciowa i jest karalne :biggrin: :biggrin: a swoja droga po co zlot na którym nie ma płci przeciwnej ?? :icon_eek: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 A masz na myśli zlot płciowy czy zlot motocyklowy ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dziewczyny, podnoszę bo to już za kilka dni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 kurczę słyszy się tylko, że kotlinę pozalewało, zdajcie relacje po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi