wojtek-rr Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Ja mam taka jedna traske, ale jest króciótka, tak na pół godzinki jak mnie nosi :) mieszkam na trójkacie i stamtad wjezdzam na niskie łąki, potem w ulicę Na Grobli czy jakos tak, potem Opatowicka, wszystkie wioski po drodze zwiedzam Typu Trestno, Blizanowice(droga kręta dośc jak dla mnie na początek ;)), potem przez Siechnice na drogę krajową (nie wiem jaki nr) i przez Radwanice, we wrocławiu Krakowska i do domku :) Bardzo przyjemnie sie jedzie. A koło Ślęzy też lubie, tylko, że jeszcze nie pozwiedzałam wszystkiego tam. A może zrobimy sobie jakiś wypad na którąś z waszych tras? :-) O dzisiaj też Cię nosiło Blondi, po południu,i wyruszyłaś na szlak (Traugutta,opatowice,Siechnice, Radwanice,Krakowska,Traugutta)niczym samotna wilczyca!Zostałaś namierzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 O dzisiaj też Cię nosiło Blondi, po południu,i wyruszyłaś na szlak (Traugutta,opatowice,Siechnice, Radwanice,Krakowska,Traugutta)niczym samotna wilczyca!Zostałaś namierzona. o stary, jaki dialog... zmień dilera, albo pal połowę... Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 o stary, jaki dialog... zmień dilera, albo pal połowę... Dialog taki sobie,czytałem tu gorsze. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) O dzisiaj też Cię nosiło Blondi, po południu,i wyruszyłaś na szlak (Traugutta,opatowice,Siechnice, Radwanice,Krakowska,Traugutta)niczym samotna wilczyca!Zostałaś namierzona. :icon_twisted: dziś wyruszyłam w tamte okolice, ale na piechotkę :wink: chyba, że namierzałeś na Krakowskiej, to by się zgadzało ;) Jakbyś tego gieesa starszego miała, to akurat będzie spotkanie Starej Japonii.... A jakbyś nie miała, ale miała jechać w Karkonosze to daj znać. Jak będę miał możliwości to poprowadzę, a jak nie to przynajmniej traski podpowiem. Czy '94 to już starość? :icon_mrgreen: Edytowane 21 Maja 2009 przez blondi_2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 :icon_twisted: dziś wyruszyłam w tamte okolice, ale na piechotkę :wink: chyba, że namierzałeś na Krakowskiej, to by się zgadzało ;) Czy '94 to już starość? :icon_mrgreen: Tak na Krakowskiej,machneliśmy sobie,ja jechałem na czarnej Hondzie 600 rr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Czy '94 to już starość? :icon_mrgreen: Nie, w przypadku tej konkretnej imprezy u Bubera rocznik 94 to smark. Nie kwalifikuje się. ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Znalazłem takie cuś w sieci - bardzo dobre do dzielenia się traskami. http://mapvivo.com/traveler/journeys/2147 Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) Wojtek to juz wszystko jasne :D a czemu taka skwaszona mine miałeś? :D Edytowane 21 Maja 2009 przez blondi_2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Wojtek to juz wszystko jasne :D a czemu taka skwaszona mine miałeś? :D Tak? Nie wiem,w lusterku się nie widziałem.Może dla tego że kombinowałem jak by tu objechać korek na Krakowskiej,ciasno tam.Ale ty masz dobry wzrok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 a tak mi się w oczy rzuciło - wszyscy motocykliści cieszą michę zazwyczaj, więc się zadziwiłam :) Buber bardzo mi się podoba ta stronka, na pewno skorzystam z którejś Twojej traski, a jak będę mieć chwilę to sama tez coś tam dorysuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtKaj Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Hej wszystkim :icon_biggrin: Zastanawiam się nad tym, gdzie by tu mozna pojeździc w okolicach Wrocławia. Niedawno kupiłam swoje pierwsze moto, nie znam za bardzo nikogo, kto by jeździł i nie mam kogo zapytać :biggrin: Może macie jakies miejca, które szczególnie lubicie odwiedzać jeżdząc sobie w wolnych chwilach? Ja mam kilka swoich stalych tras, ale czuję, że potrzebuję wlać w to odrobinę świeżości :icon_razz: Piszcie co, gdzie i jak. Myslę, że będzie to przydatne nie tylko mi, ale równiez innym, których nosi :biggrin: Pozdrawiam :biggrin: Bardzo fajne miejsce, ktore gorąco Ci polecam to zamek Czocha. Odległość jakieś 120 km od Wrocka.W jedna stronę Autostradką do zjazdu na Złotoryję, potem na Lwówek,Gryfów Śląski i na Leśną. Z powrotem bardzo ładna trasa przez Świeradów, Szklarska Porębę. Sam zamek jest bardzo ładny i ładnie położony (nad zalewem). Krecono tam film "Gdzie jest Generał". W leśnej można niedrogo i dobrze zjeść. Polecam bardzo dobry jednodniowy wypad. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Znalazłem takie cuś w sieci - bardzo dobre do dzielenia się traskami. http://mapvivo.com/traveler/journeys/2147 Genialne Buber! Postaram sie dodac cos od siebie w najblizszym czasie. Bardzo fajne narzedzie. Bylem dzisiaj w jelonce, potem szklarska i w czechy. Jakie tam sa drogi... Po co komu alpy, skoro tak piekne traski sa tuz pod nosem... Polska i czeska strona karkonoszy starcza mi jeszcze na kilka sezonow nauki:) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Nie zapominajcie też o walorach turystycznych.... Kupa ciekawych miejsc... A co do Czochy, to nie wszyscy mogą pamiętać "gdzie jest generał" Ostatnia produkcja na tym zamku, to "twierdza szyfrów" Jest nawet mała ekspozycja gadżetów z planów filmowych.... W czechach uważajcie na suszarki. Naprawdę potrafią stac w krzakach, a jak dorwą Polaka, to nie odpuszczą. A drogi... cóż, prawda jest taka że naszym daleko to czeskich. Bardziej o nie dbają i tyle..... Co do Alp, no sorki. Alpy lepsze, ale...... ciut daleko, więc polecam Karkonosze. Jak ktoś chce bardzo wysoko wyjechać, to ze Spindla można dojechać na Przełęcz Odrodzenie - najwyższy punkt Karkonoszy na który można legalnie wjechać.... opłata 100Kc za motor. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Dużo jeżdziłem w Alpach,we Francji,Szwajcarii iItali, nie na moto tylko ciężarówką i trasy tam są prze piękne ,ale to cała wyprawa i koszty duże.Mamy w Polsce wiele ciekawych miejsc nie docenionych i nie znanych, ja zawsze z chęcią czytam opisy tych miejsc.Można wcisnąć funkcję POI w nawigacji i przeczytać suche opisy,ale to nie to samo co opowieści ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 http://mapvivo.com/traveler/journeys/Macjek Bede dodawac traski w blizszej i dalszej okolicy Wroclawia. Zapraszam do dzielenia sie pomyslami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi