Skocz do zawartości

Dylemat co wybrac

m16
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Najczęsciej kradziony samochód w Polsce.

Tak wyczytałem niedawno na szambonecie.

Audi A4, dowolny rocznik - również przoduje w tych rankingach :bigrazz:

pzdr

kjujik

Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,
to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz:

Z wymienionych brałbym passtucha, tymbardziej , że w UK nie kroją ich z parkingów tak jak to w PL , ktoś wspomniał o zawiasie, fakt, wielowachaczowe, aluminiowe, delikatne ale i komfortowe, osobiście na polskie warunki brał bym Octavkę gdyż to taki troche rozciągnięty golf IV/Bora i co ważne na zwykłym , klasycznym zawiasie. Jeślio mnie chodzi to ostatnio zachorowałem na Volvo S 80 2.5TDI od VW , nie mylić z gównianym 150konnym V6 2.5TDI , w Volvach był rzędowy, 5cyl 2.5 od LT, Transportera, lub pierwszych A6 C4 lub 100 C4. Piec ekonomiczny i pancerny, a i Volvo jeszcze w tamtych latach robiło niezniszczalne fury... Pzdr

Siostra ma B5 fl i to angola przerobionego i powiem szczerze ze elektronicznie to sie niczym nie rozni od zwyklego B5 jesli chodzi o kwestie 1.8 T benzyna :) chyba ze kryje sie cos w srodku o czym nie wiem kupuje FL siostra ze szwagrem dala 2000 funtow i autko zapier&^$# :)

Hej :)

Dzieki za info - czyli tez biore FLa bo ladniejszy :P

Najczęsciej kradziony samochód w Polsce.

Tak wyczytałem niedawno na szambonecie.

Bedzie kupiony i uzytkowany w UK a nawet jakby cos to przeciez jest AC ;)

. Jeślio mnie chodzi to ostatnio zachorowałem na Volvo S 80 2.5TDI od VW , nie mylić z gównianym 150konnym V6 2.5TDI , w Volvach był rzędowy, 5cyl 2.5 od LT, Transportera, lub pierwszych A6 C4 lub 100 C4. Piec ekonomiczny i pancerny, a i Volvo jeszcze w tamtych latach robiło niezniszczalne fury... Pzdr

Bardzo fajnie sprawuje się też 2,4 turbodiesel a zwłaszcza w wersji D5 :) w Volvo :) polecam :)

Citroena wlozylbym miedzy bajki, bez wzgledu jaki wspanialy by niebyl, jezeli ograniczyc by wiec do modeli ktore podales to wybor ogranicza sie do Rover 75 i Passat.

Jakis konkretny powod czy bajki z ksiezyca(jak zwykle) opowiadasz?

Znajomy ma Rovera 25 w turbodieslu i auto chodzi już 4 rok,bez zadnych kłopotów, tylko mały troche jak dla mnie.

Sam jak szukałem auta dla siebie to chciałem Passata, ale ceny jakie wołali za bogate wersje - shock! A goły nie wchodził w gre.

Obecnie mam Mondeo 03r, 2.0 turbodiesla w wersji Ghia X. Jezdzi super, wyposazony jeszcze lepiej tylko delikatny silnik ma niestety.Ale jak sie gnoju nie leje to nie bedzie problemu.

Edytowane przez Arni