włochatyDR Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Arni, jak już o tym wspomniałeś, to czy po dodaniu gazu i odpuszczelniu wydech powinien tak szczelać? tak jak by ssał lewe powietrze. Kolega mi mówił ze to już jest wypalony tłumiczek. Jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Arni, jak już o tym wspomniałeś, to czy po dodaniu gazu i odpuszczelniu wydech powinien tak szczelać? tak jak by ssał lewe powietrze. Kolega mi mówił ze to już jest wypalony tłumiczek. Jak to jest? Takie objawy powodują nieszczelności w układzie wydechowym to bardziej optymistyczny przypadek, niestety podobne objawy występują w przypadku problemów z zaworami zazwyczaj kiedy mają nieszczelności, do tłoka raczej bym się nie czepiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Zawory to swoja drogą, albo nieprawidłowo wyregulowany gaźnik. Tylko strzelanie strzelaniu nierowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 On nie że strzela ale tak parscha przy schodzeniu z obrotów. Na początku przyszłego tygodnia nagram wam filmik i wrzuce go tu to doradzicie mi coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi