Nico Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Chce kupic klucze nasadowe i wybrałem wlasnie taki zestawik: http://allegro.pl/item627245846_yato_yt_12...h_94_cz_cz.html Podobno jakosc/cena jest zadowalajaca , ale moze ktos uzywa takiego zestawu to chetnie bym poczytał opinie. Chyba w cenie do 250 zł jest to najlepszy wybór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molu Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Ja mam cos takiego - jestem zadowolony z uzytkowania - nic sie na razie nie ukreciło ;) - ale jakis extremalnych operacji nimi nie wykonuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Mam w pracy nasadki Yato,są naprawdę przyzwoitej jakości,nie pękają,nie smykają się,wytrzymują dość duże obciążenia .Z grzechotkami niestety nie miałem styczności.W podobnej cenie polecam narzędzia Neo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 mam identyczny zestawik i musze powiedziec ze jestem zadowolony ...... do tego dokupilem komplet płasko- oczkowych i mozna pracowac... Moim zdaniem klucze jak dla "amatora" super ( w warsztacie tez pewnie by pare lat posłuzyły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 mam ten zestaw rok. codziennie pracuje na nim i nie narzekam. Nasadki na poziomie, przy extremalnych przedluzkach daja radę. Grzechotka mała taka sobie, duża naprawdę się sprawdza. Bity, torxy, nasadki rewelka. Polecam jak za tą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 w tej cenie bardzo dobre klucze, do domowego kręcenia w pełni wystarczające. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Krece rok i zdazyłem urwac imbusa "6" ale z własnej winy. Zestaw fajna sprawa podchodzisz do samochodu z mała walizka i praktycznie rozbierasz 75% samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armacko Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 zgadzam się za te cene dobry wybur a i czesci do naprawy grzechotki zś do zdobycia przynajmniej w łodzi ale jesli szukasz czegos bardziej profi to proponuje king tony lub jonnesway troszeczku droższe ale naprawde warte kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi