marzka Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Koleżanka miała wczoraj niemiłe zdarzenie w Gliwicach. cyt :"Wczoraj po południu przekonałam sie na własnej skórze o braku tolerancji i kultury na drodze. Wklejam linka bedzie prościej i jaśniej, powiem tylko tyle przykre nie jest to, że żaden z kierowców samochodów nie zareagował,(dopiero po jakieś chwili dwóch kierowców się zatrzymało i pomogli mi pozbierać Divi ze skrzyżowania), ale że jechało kilku motocyklistów i nikt z nich nawet się nie zatrzymał. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9...7523&a=95287523 Mam nadzieję, że uda się znaleźć sprawcę, a wtedy :icon_evil: prosimy wszystkich, którzy wiedzą coś na ten temat o odzew Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Od siebie dodam tylko, ze jak miałem wypadek (szlifa) na xt, to na oczach goscia ktory jechał na Fazerze bo to było przed nim.... i sk**** tez sie nie zatrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Jak czytam takie przypadki to sie we mnie gotuje... Za ucieczke powinni dawac taka kare ze nikt by nie uciekal!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi