K54 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 http://img521.imageshack.us/img521/5808/zdjcie0032.jpg http://img521.imageshack.us/img521/631/zdjcie0033.jpg Silnik w skrzynce ;] Ale ogólnie to jestem mega szcześliwy :) Witaj. I właśnie o tochodzi :wink: Kolejny motórek wyciągnięty zza "Łobórki" :smile: K54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Za te pieniadze z pewnoscia sie oplacalo :biggrin: powodzenia przy remoncie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 powodzenia przy remoncie... :icon_mrgreen: I przy regulacji zapłonu. :biggrin: Jawabuza spoko nawet. Biała...mmm....najpierw miałem czarną, później białą a na końcu bordową.....nie było kasy na zmianę moto to co roku zmieniałem tylko kolor. :biggrin: A i tak wolałbym Jawkę na starszym silniku lub CZ. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 I przy regulacji zapłonu. :biggrin: Podziwiam was za te przenoszenie legendy o tym zapłonie w Jawach. Jeżeli ktoś umie wyremontować klasyka to zapłon w Jawie jest ......banalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) A gdzie w Weterany/Klasyki "Marki Czechosłowackie"? :icon_eek: Edytowane 12 Maja 2009 przez Lukasz89 Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Dominik deklarowal ze bedzie z tym ze musimy jeszcze jak widac poczekac... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkaz Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 No nieźlescie Panowie temat skasztanili ;) ale cóz zanim rozpocznę rozkręcanie więcej info miał nie będe :) Z ciekawostek to wczoraj testowałem miodki pitne własnego wyrobu i musze przyznać ze zacne trunki mi wyszły nie chwaląc się :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Czekamy zatem z niecierpliwoscia na fotki z remontu i pewnie mase pytan jaka nawinie sie podczas jego wykonywania i zycze aby ta WFMka wyszla rownie dobrze jak miodki, ktorych nie omieszkam skosztowac... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi