MARCYŚ Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) Zlot w MIĘDZYCHODZIE organizator klub "JUNAK" MIĘDZYCHÓD termin 1-3 maj cena 35zł ( grochówka,piwo, koszulka,znaczek) lub 15zł ( blacha, grochówka) plakat http://www.mikroluks.com.pl/plakatduzy.jpg (Z Piły 104 km, jadąc przez Czarnków) Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 lub 15zł ( blacha, grochówka) i piwo :flesje: :biggrin: My wybraliśmy już morze na ten weekend. Albo jedno,albo drugie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Korci mnie jak cholera aby pojechać, szkoda tylko ze portfel pusty... Jawa po kapitalce 50km ma przejechane a kawałek na zlot jest;p do tego opona kostka zgrzewa piwa plus kobieta aby w nocy grzała;) najgorsze jak sobie wychleje i będę pół nocy na jedynce ja docierał to przed Debrznem kolejna kapitalka mnie czeka, ale co się nie robi dla Rzeźni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Ja i dwóch kumpli wylatujemy około 16 z Piły, jeśli ktoś chce sie zabrać z nami to dzwońcie 606 788 228 i sie dogadamy co do miejsca. Zostajemy tam na jedną nocke. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybol Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Ja tam byłem! Piwo piłem!;p Co wam powiem to wam powiem ale zlot ogólnie nie do końca udany. Najpierw wymiennie plusy zlotu: + łazienka z prawdziwego zdarzenia (trochę mała) która była co chwile sprzątana i nie zasrana + dużo miejsca przy stolikach + jakieś tam konkurencje + tani wjazd teraz minusy: - brak miejsca do orczenia, jak ktoś chciał sie przejechać motocyklem to miał do wyboru 40m drogi z piachem lub slalom miedzy namiotami - za mało blach i koszulek - drogie piwo 4zł - 400ml - brak możliwości kopania i wyrywania ziemi (niektórzy chcieli mnie powiesić jak Intruzem próbowałem drzewo przewrócić) - muzyka więcej nie grała niż grała (w sobote dwa zespoły z pobliskich miejscowości) - ogólnie organizacja dość chaotyczna Ale jak myśle ze na drugi zlot to nie tak źle, chodź dużo jest do poprawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 rewelacji się nie spodziewałem i w sumie było lepiej niż oczekiwałem faktycznie ośrodek za mały, kacić za bardzo nie było gdzie - aaa sorryyy była niecka z piachem ale zgadzam się, że intruzem niewiele byś tam zdziałał browar to na zlota trzeba sobie zwieźć bo z kija to cholera wie co leją - ja tak zawsze robię i przynajmniej potem nie choruje za rok jak nie będzie alternatywy to pewnie też tam zawitam choć dawnego wolsztyna to chyba nic nie zastąpi Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Zlot mógł mieć nazwę "Kiełba z wody" - to był niekwestionowany hit heh. Na duży plus cena. Podobało mi się, że było hmm kameralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Szkoda, że było tylko jedno ognisko i że ktoś popalił patyki na kiełbasy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 (edytowane) A mi tam sie ogólnie podobało. Na plus trzeba zaliczyć że było mało osób- teraz takie kameralne zloty rzadko sie trafiają że większość osób zaraz kojarzysz. Pork jak tam 12 dojechała bez problemu do domu po małym katowaniu w nocy :) ? Edytowane 10 Maja 2009 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) Orajt. W tym roku też się kopsnę. Może jakiś lokals zajrzy i coś podpowie. Jest w okolicy Międzychodu coś 'spoko' do obejrzenia? (podpowiem, że kościoły i cepelie nie są spoko ;)) Jakieś dobre trasy/winkle? A może po prostu na obiad do Berlina? (w sumie niedaleko) ;) Zlot jutro, więc mobilizacja mile widziana. Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez pork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi