Pablo78 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam.Ja miałem taka z 2000 roku(te 610e)SM+Enduro.Jak kupowac to tylko wersje z kopka z prawej,czyli nowa konstrukcja z 2 pompami oleju.pozatym ten model ma problem z rozrusznikiem(jest sprawny,ale sie kleji,i nie kręci),a kopki niema(czesto jest zaslepka).Zawieszenie Mar......do dupy,bez żadnej regulacji.Silnik lubi obroty i w miare ciągnie.Sprzedałem ją dlatego,że co wymiana oleju,to jekies ''grubsze opiłki metalu''w oleju znajdowałem.Ogólnie motor do niczego i osobiscie nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdoch2 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam.Ja miałem taka z 2000 roku(te 610e)SM+Enduro.Jak kupowac to tylko wersje z kopka z prawej,czyli nowa konstrukcja z 2 pompami oleju.pozatym ten model ma problem z rozrusznikiem(jest sprawny,ale sie kleji,i nie kręci),a kopki niema(czesto jest zaslepka).Zawieszenie Mar......do dupy,bez żadnej regulacji.Silnik lubi obroty i w miare ciągnie.Sprzedałem ją dlatego,że co wymiana oleju,to jekies ''grubsze opiłki metalu''w oleju znajdowałem.Ogólnie motor do niczego i osobiscie nie polecam. NO!! Bravo! Pablo78 napisał wreszcie konkretnie i na temat :clap: . Sporo postów ale każdy gdzieś, coś słyszał. A tu konkret. Znaczy starsza Husqa=kupa. Może ktoś o tych po 2005 sie wypowie? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Zerknij tu: http://www.cafehusky.com/forums/forumdisplay.php?f=36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiek Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja posiadam huske te 610 z 2002r jak dlamnie to niema lepszego enduro jeżdze nia juz rok czasu kompletnie nic przy niej nie grzebałem tylko akumlator wymieniłem Cytuj Simson S51<Yamaha Aerox<Honda Shadow125 & Husqwarna TE610 <Yamaha YZF R125<Yamaha FZS1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jjacks Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam.Ja miałem taka z 2000 roku(te 610e)SM+Enduro.Jak kupowac to tylko wersje z kopka z prawej,czyli nowa konstrukcja z 2 pompami oleju.pozatym ten model ma problem z rozrusznikiem(jest sprawny,ale sie kleji,i nie kręci),a kopki niema(czesto jest zaslepka).Zawieszenie Mar......do dupy,bez żadnej regulacji.Silnik lubi obroty i w miare ciągnie.Sprzedałem ją dlatego,że co wymiana oleju,to jekies ''grubsze opiłki metalu''w oleju znajdowałem.Ogólnie motor do niczego i osobiscie nie polecam.Odkopuję temat. Pablo78 czy możesz rozwinąć temat problemów z rozrusznikiem? Przekopałem 60 stron tematu 610/630 na cafehusky i już dalej mi się nie chce, nikt nie wspominał o problemach z rozrusznikiem. Wiadomo że jak wszystko może się zepsuć. Twoja konkretnie sztuka miała taki problem czy to jest problem fabryczny który dotyczy tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorobson Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Słyszałem że pompa jest od 98 ale ludzie często w nowszych moto montują starsze silniki. Najprościej rozróżnić po łańcuchu te z pompą mają łańcuch po lewej jak jest z prawej to bez pompy. Dodatkowo silniki z pompą mają taki wygląd z prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi