Paweł_87 Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Niedługo planuję zakup całego stroju cross/enduro. Dziwi mnie rozpiętość cen bluz, a szczególnie spodni. Przedział cenowy z tego co mi wiadomo jest w okolicach 250zł-900zł i nie wiem czym te spodnie za 250zł różnia się od tych za 900zł. Wiem, że za firmę się płaci, i za wygląd, ale czy jest jeszcze jakaś zasadnicza różnica? Nie chce kupić taniego gó**a i puźniej żałować, więc pytam się tutaj. Jakie niedrogie (mam na wyśli 300-400zł spodnie polecacie i to tego bluzę?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Co do cen to przeważnnie jest tak, że modele z zezszłego roku są dużo tańsze od kolekcji na rok bierzący z tąd taka rozpientość cen, a czasami to sie tylko kilkoma kolorami róznią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja wiem że spodnie i bluzy się różnia przeznaczeniem - na cross i na enduro... Te na cross nie są aż tak wytrzymałe jak typowe na enduro na zadrapania od gałęzi itepe. POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Lutego 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Dokładnie, porządne spodnie na enduro kosztują 600-700 zł. Na przykład NoFeara. Za tę cenę masz produkt, który się nie drze, chroni ciało podczas upadków, jak Ci moto spadnie rurą na spodnie na pewno się nie poparzysz, gałęzie nie czynią żadnej szkody itd. Tańsze są spodnie do crossu - o wiele cieńsze, mnnie wytrzymałe, itd. Z bluzami jest mniejszy kłopot, bo zwykle takie same sa co cross i do enduro. Dobra bluza to koszt od 150 do 300 zł. Dobra, czyli taka, którą możesz czochrać po gałęziacgh i krzakach a ta i tak się nie podrze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lestat:-> Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Dominik, a co sądzisz o spodniach FLY?? Ja mam model 208 i są naprawdę wygodne, z dobrymi wzmocnieniami na kolanach i udach... Kosztowały mnie ok 650 zł i nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 6 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 Powiedzcie mi jedno: W sobotę jadę na Motor Bike Show do Warszawy i czy tam będą takie ciuchy? I CZY BĘDĄ TAŃSZE NIŻ W SKLEPACH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi