Tomassoo Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Witam wszystkich to mój pierwszy post :twisted: Tak sobie myśle że jeszcze na wschodzie mnie nie było - i chyba czas się tam wybrać. Może kogoś też tam ciągnie ? Można by jakąś grupę zmontować. Termin taki letni raczej.Pozrdo!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Witam. Ja ze swoją dziewczyną jadę latem na Krym. Jedziemy do Lwowa, potem Kamieniec Podolski, Odessa, Krym. Potem z Krymu jedziemy na północ do Kijowa i Czernobyla - i wracamy do Polski. Znajomi z Ukrainy szykują nam trasę. Podpowiedzą co zwiedzić i gdzie spać. Paliwo tanie (1,70 zł /litr) więc możne jeździć. Może się dogadamy i pojedziemy razem.Mam pasuje termin - przełom lipca i sierpnia. Czym jedziesz?Jakie przędkości na trasie preferujesz? Pozdrawiam. SebJaw To nasza "wstępna" trasa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Witam wszystkich to mój pierwszy post :twisted: Tak sobie myśle że jeszcze na wschodzie mnie nie było - i chyba czas się tam wybrać. Może kogoś też tam ciągnie ? Można by jakąś grupę zmontować. Termin taki letni raczej.Pozrdo!! :D Hej,o ewentualnych wyprawach nie będę sie jeszcze wypowiadał, bo w tym sezonie zmieniam sprzęta i musze nieco poczekać na wyklarowanie się mojej sytuacji finansowej na ten sezon :D ale przy okazji chciałem powitać nowego 4umowicza z Gdańska! Fajnie, że Grupa Północ wciąż się powiększa :D Do zobaczenia w którąś środę na Zaspie!Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 29 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Witam znowu!Mam gsxr 1100, ale znając stan dróg na wschodzie to i tak za bardzo nie można kręcić.Prętkość za granicą to taka żeby mandatów nie płacić, a w Polsce żeby przeżyć :lol: Trasa konkretna (takie lubie). Jak troche cieplej sie zrobi to można by sie spotkać i skonfrontować wizje wyjazdu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Hi! To link do strony o Krymie(Dla tych, którzy nie wiedzą czy warto tam jechać) http://travel.kyiv.org/crimea(z prawej strony galeria zdjęć) Pozdrawiam. Ps:TOMASSOO jedziesz sam czy z pasażerką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 krym to strzał w dziesiątkew zeszłym roku miałem tam jechaćale nie wypaliłoto kusząca propozycjanarazie szukam nowej maszynybede monitorował jak sie sprawa z wyjazdem rozwijai jak będę znał jakieś kąkrety w swojej sytuacjito na pewno będzie można na mnie liczyć bo w tym roku krymu nie odpuszczemyślałem raczej o koncu sierpnia ale początek tez wchodzi w plany krym naprawde jest wart obejrzenia Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Hi. ...a jak na Krymie będzie nudno to skoczymy do Gruzji albo Czeczenii... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono/ducati Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 CZESC... garaco polecam wszystkim podroz do Krymu...mowie tak poniewaz wiem co mowie..bylam kilka razy tam i jeszcze chce tam wrocic...chociaz jestem z Ukrainy i nie mam przeszkod w odwiedzaniu tych pieknych okolic.... chcialabym zabrac sie z wami ale poniewaz nie mam teraz jednoslada, musze szukac jakiegos samotnego przystoniaka :mrgreen: na :flesje: oprocz tego, bylabym swietna tlumaczka ;-p i..bardzo grzeczka dziewczynka :) pozdrawiam SebJaw_wa i Becona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus007 Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Miałem przyjemność poleniuchować na Krymie w wakacje 2003. Polecam spędzenie tam urlopu, ale "srednio" polecam wyprawe na japońskich motocyklach, drogi w autonomicznym rejonie Krym są przyzwoite, ale w pozostałej części Ukrainy mają wiele niespodzianek. Często pokryte są drobnymi kanieniami "ułatwiającymi " poślizg, no i oczywiście wszechobecne dziury w których bez problemu można zostawić koło, albo przynajmniej trwale uszkodzić felge. Nieźle się tam spisują rosyjskie ciężkie boxery i temu podobne sprzęty.Życze powodzenia i jesli ktoś ma jakieś pytania to podziele się własnym doświadczeniem. :flesje: "W ŻYCIU TRZEBA KOLEKCJONOWAC MOCNE WRAŻENIA" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Byłem na Ukrainie 2 razy ale nie dalej niż w Tarnopolu, na Krym jadę z kumplami 31 lipca na jakieś 2 tygodnie.Z tego co widać będzie nas dużo na Krymie w 2004 roku, może się spotkamy gdzieś na plaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono/ducati Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 no moje drogie, w to nie watpie...jezeli bedziecie wlasnie w koncu lipca lub napoczatku czerwca to jeszcze moze traficie na KAZANTIP - miejsce gdzie mieszkaja ludzie w namiotach,sa koncerty i swietna zabawa... oprocz tego w Sudaku chyba w ten sam czas obdbywa sie zlot ukrainskich motocylistow...sczegolow nie pamietam...a to ze spotkacie sie - to napewno!jak nie na Krymie to na drodze....pozdro.. PS jak zycie SebJaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono/ducati Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 WZOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekon Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 witaj diamono , witaj sebjaw. no to chyba sie jeszcze wczesniej razem zobaczymy aniezeli na krymie/:flesje:))pierwszy maja zbliz sie wielkimi krokami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono/ducati Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 witaj Becon...witaj sebjaw... no nie watpie...spotkamy sie w maju...jezeli wszyscy bedziemy tam gdzie mamy byc ;-) ja bede napewno...musze swojemu mariano-italiano pokazac Polske i zapoznac go z wami... no i do Krymu moze razem wszyscy pojedziemy;-) 3majcie sie mocno....wiosna nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekon Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 jesli jeszcze nie widzieliscie to polecam nowy numer swiata motocykli - jestesmy tam na zdjeciach i to o nas pisza :flesje: :) :( :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi