wojtas77 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 :icon_mrgreen: olsenki sa spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Olsen .... jest +20-ścia .... słoneczko, mało samochodów .... laseczki już powoli biegają w mini .... przyroda sie budzi do życia ....... wracaj :biggrin: p.s. Napisz normalnie że wracasz a nie jakieś podchody robisz jak Pies do Jeża :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ja tam bym wsiadl na olsena nawet na dwie: http://www.fullfondos.com/chicas/Olsen-Twins/Olsen-Twins.jpg :D A ja nie - nie mój typ. :icon_rolleyes: Fenix, kurna, o co Ciebie chodzi? :icon_rolleyes: Się czepiasz bez sensu i jakieś swoje frustracje wylewasz. Bo zima była za długa. :icon_mrgreen: Olsen .... jest +20-ścia .... słoneczko No właśnie, zdążyłem już w samym T-shircie pojeździć (rowerem; na skuter zakładam jednak kurtkę), a Wy mnie zimą straszyliście. Cała ta zima chyba mocno przereklamowana jest/była, podobnie jak i rzekomy kryzys. :wink: Laski są dostępne nie przeczę. :biggrin: Potwierdzone empirycznie. :icon_twisted: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablus Maximus Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Wsiadaj chłopaku co tam masz i wracaj. Pogoda jest, dziewczyny są. Co do samej jazdy po mieście to cóż, nie jest letko. Kiedyś były pory w ciągu dnia kiedy był mniejszy ruch. Teraz po 21 robi sie luźniej i to też nie zawsze. Ale i tak jest fajnie, jada slalomem, jazda miedzy stojacymi samochodami, niewybredne zmiany pasa ruchu bez kierunku przez auta - co wzmaga adrenalinę na siedzeniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 No właśnie, zdążyłem już w samym T-shircie pojeździć (rowerem; na skuter zakładam jednak kurtkę), a Wy mnie zimą straszyliście. Cała ta zima chyba mocno przereklamowana jest/była, podobnie jak i rzekomy kryzys. :wink: Wróciłeś i się nie pochwalileś? Żadnej imprezki nie było? Czy nas nie zaprosiłeś? Łobuzie? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Asia dziex za wierszyk. Olsen to ty ku*wa w Polsce jesteś i się nie odezwałeś. :icon_exclaim: Chyba za brak wierszyka ;) A na Olsena się obrażamy. FOCH! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Olsen to ty ku*wa w Polsce jesteś Nie wiem, jak długo jeszcze, ale póki co jestem. I przecież się odzywam. :smile: A na Olsena się obrażamy. FOCH! :evil: To może w końcu mnie zbijesz? Albo chociaż oplujesz? Lub też zwiążesz i zakneblujesz? :icon_rolleyes: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Napijmy się. Tymbarka? Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 A potem szaleństwo po agenturach. :bigrazz: Tobie tylko jedno w głowie. A w rozmówki niderlandzkie się zaopatrzyłeś? :cool: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi