dakmen Opublikowano 10 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 No to dużo cierpliwości życzę!Jakieś ziółka na uspokojenie jest dobrze mieć pod ręką :) (jak zacznie się podliczać wydatki)Ale nie ma jak rus!Czekamy na zdjęcia (ale może wrzućcie je do galerii) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boronet Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 witam ponownie mam wielka prosbe jezeli ktos posiada namiary na kogos kto zajmuje sie sprzedaza szparunkow. Bo chcialem do swojej emki zakupic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boronet Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Witam wszystkich w wolnych chwilach postanowilem potworzyc troche www o swojej EMCE, zapraszam na stronke www.boro.neostrada.pl jak tylko bede mial czas bede starał sie ją aktualizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakmen Opublikowano 23 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 No to patrzę Boronet że niezły cymes szykujesz :crossy: Uważaj żeby nie przeinwestować na początku :crossy: bo znam kilku takich co pokupowali full części na zapas a motocykl jak był w rozsypce tak i jest nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Widze ze niezły sajgon masz z tym moto ale widac ze nie załujesz kasy bedzie piekny moto jak go zrobisz zycze miłych zimowych wieczorów spędzonych w zaciszu garazu.No i koncowego efektu jak juz zkonczysz motot a ja dozyje to chce zobaczyc fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaszekS Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Poszukuję kogoś w Białymstoku kto wyremontowałby mi Jawe 175 z 1958. Może kogoś znasz? PozdrStaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 cos ten ostatni pościk nie w temat wszedł - stąd może ten zastój na temat emek.kazdy kto zagląda widzi jawkę ...poszukuje zdjęcia , rysunku czegokolwiek na temat łącznika instalacji elektrycznej między wózkiem a motorem.najlepiej jakbym mógł takiego zdobyć ,ale chciałbym chociaz wiedziec jak to coś wygląda- bo wszyscy kogo pytam tak wiedzą o co chodzi ,ale nie widzieli tego nigdy na oczy.a druga rzecz - czy komuś nie została orginalna blaszka mocująca lamkę tylną motoru (żólwik)- cecha charakterystyczna ,że jest dłuższa od lampki i ma dwa otwory na końcu - wchodzi ona pod górne mocowanie uchwytu tabl. rej. . czemu ją opisuje - bo wszyscy zastepują je nowymi kompletnymi lampkami ( replikami helli)wzorowanymi na zundappie , i być może komuś taka została. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakmen Opublikowano 13 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Wczoraj wymieniłem koło zamachowe. Dostałem niedawno za grosze koło starego typu, przerobiłem uszczelnienie (simmering), dotarłem stożek. A wszystko dlatego że silnik wibrował- okazało się że koło które do tej pory używałem miało bicie w granicach 0,7 mm ;) i to zarówno na , powiedzmy, samym kole jak i na kołkach współpracujących z przekładkami stalowymi. Niech żyje radziecka solidność ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boronet Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 witam dawno sie nie odzywalem na forum, nie mialem poprostu czasu wrrr studia sie zaczely i tak wyszlo, teraz troche usiadlem i dozucilem kilka fotek po wstepnym zlozeniu emki. zdjecia dostepne na stronce www.boro.neostrada.pl no nie ukrywam ze musze jeszcze popracowac nad nia :P, milego ogladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boronet Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 witam wszystkich poszukuje sprezyn do przedniego zawieszenia (orginalnych) do swojej emki. jak ktos ma na zbyciu prosze o info. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Witam od niedawna rowniez jestem szczesliwym (nie wiem jak dlugo bede w tym stanie) posiadaczem M72 z 1946 roku :? Tak wiec spodziewajcie sie duzej ilosci pytan, a juz teraz oczekuje na wszystkie kruczki jakie mnie czekaja przy tymmotorze no i oczywiscie moze ktos ma lub wie gdzie mozna w sieci znalezc dokladny opis motocykla wraz z katalogiem czesci i wprowadzonymi w tym okresie zmianami w tym motocyklu do wersji oryginalnej :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 witam ja Mke ialem i powiem jedno rad jestem ze sprzedac mi sie udalo i polecam japonie albo wlocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blucha Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 blaszka mocująca lamkę tylną motoru (żólwik)- ...wszyscy zastepują je nowymi kompletnymi lampkami ( replikami helli) Czy wiecie gdzie można dostać te repliki helli?Szukam po internetu ale jakoś nie idzie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Czy wiecie gdzie można dostać te repliki helli?Szukam po internetu ale jakoś nie idzie znaleźć. Krajekgg 4516905 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Cześć. Czy ktoś dorabia sakwy/tornistry do M-72? Może ktoś ma zdjęcia jak to wygląda? Szukam czegoś na wyjazdy żeby się zapakować i żeby pasowało do tego motocykla /solo/, nie musi być oryginał ale ważny jest klimat. pzdr. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi