wueska Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Chodziło mi o lakier na paznokciach;) ja płukam gaźniki rozpuszczalnikiem nitro, zaden lakier tego nie wytrzymał. Jak znam życie i upierdliwośc takich maszyn, to brudny bedzie kanalik odpowiadajacy za obroty biegu jałowego i cholera trzeba bedzie regulowac gaźniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 mycie gazników rozpuszczalnikiem nitro do grzech smiertelny rozpuszcza wszelkie gumowe elementy. a rozpuszczajac lakier powoduje dodatkowo zapchanie kanalików. nie wolno uzywać nitro do gazników Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Theodor myje bloki i miski zawsze rozkrecam gaźniki i wybebeszam z wszystkich gumek itp. Kilka razy mi sie niechciało rozkrecać własnie gaxnika i tak go przedmuchałem, dało to tyle ze rozdzierałem gaźniki 2 raz. Nitro pieknie myje gaźniorek, wszystkie inne elementy płukam w bezynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Chodziło mi o lakier na paznokciach;) ja płukam gaźniki rozpuszczalnikiem nitro, zaden lakier tego nie wytrzymał. Malujesz paznokcie? :icon_mrgreen: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Czasem mam pomocniczke i to ona sie skrżyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Theodor myje bloki i miski zawsze rozkrecam gaźniki i wybebeszam z wszystkich gumek itp. Kilka razy mi sie niechciało rozkrecać własnie gaxnika i tak go przedmuchałem, dało to tyle ze rozdzierałem gaźniki 2 raz. Nitro pieknie myje gaźniorek, wszystkie inne elementy płukam w bezynie. ok ale udzelajac takich ogólnych rad jak wczesniej ryzykujesz ze ktoś popsuje sobie gazniki. zreszta do mycia gazników sa specjalne preparaty. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Przepraszam, wiem jakie sa konsekwencje. Co do specjalnych preparatów, nie lubie ich używać. Moje nitro szybciej pozbywa sie brudu pozatym jest tańsze co w moim przypadku tez jest ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotka#22 Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Z radami zapisanymi na kartce zaraz wyruszę i zobaczymy co z tego wyjdzie. Opisze poznym popoludniem :) Theodor dziekuje :) Dudek pali :) Nowe świece jednak wskrzesiły moją miłość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Cześć, zawsze twierdziłem, że przepalanie w zimie, może przysporzyć więcej kłopotu niż pożytku. I ty jesteś tego doskonałym przykładem... ale co tam już się nie będę mądrzył... Pozdrawiam Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Jeśli coś może sie stać napewno stanie sie w niedziele. Jesli zaczniesz coś naprawiać w niedziele skończy sie remontem silnika. Tylko raz w zyciu chciałem coś naprawić w niedziele i skonczyło sie na wymianie wału korbowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotka#22 Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Hej Hej :) Dobrze, ze działa, jeszcze pare kosmewtycznych spraw i bedzie git :) Dziekuje za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi