BaRy Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Co myslicie o tych butach co linka zapodalem? Niestety tych butów już nie ma. Dzwoniłem do TNT bo też byłem nimi zainteresowany i okazało się, że z O'neila zostało kilka rozmiarów modelu Element, a to raczej kiszka.Idź na Motobazar, tam można dostać buty np. Formy za niecałe 600. Może jak tam poszukasz i się potargujesz to bedzie jeszcze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Szkoda ze juz nie ma tych butow :) zostaje mi tylko mototarg, najprawdopodobniej bede sie rozgladal za butami Forma chyba ze znajde jakies tansze mniej znanej firmy ale rownie solidneJezeli macie jeszcze jakies uwagi co do butow to chetnie wyslucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 kup diadory cross bowsą najlepsze a co do butów to gdzie można kupić blachy? bo mi się rozpadły ostatnio jak przywaliłem w kamień :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 kup diadory cross bow są najlepsze Moze i sa dobre ale kosztuja kolo 900zl a ja moge przeznaczyc na buty 500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Czerwca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 a co do butów to gdzie można kupić blachy? bo mi się rozpadły ostatnio jak przywaliłem w kamień Wszystko zależy od tego, czy kupiłeś buty w sklepie, który ma dostęp do podzespołów, czy też tzw "oszczędziłeś" i kupiłeś gdzieś od kogoś na jakimś tam bazarze. Nie wiem jakie masz buty, ale jeżeli jakoś małej znanej firmy, to blach nie kupisz, może w Berlinie. Jak kupiłeś w sklepie to nie ma najmniejszych problemów. Blachy, obok zatrzasków, klamer itd, to najczęściej kupowane podzespoły do butów crossowych, więc nie powinno być problemów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 3 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Właśnie ja mam pytanie też :D Słyszałęm, że alpinestarsy są najlepsze z butó czy to prawda. A i co myślicie o modelu tech4 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 klamry zapinane odwrotnie (doprzodu nyta) są beznadziejne jek się jedzie o łące czy w innych krzokach. odpinają się.a sam but jest świetnie wykonany i wogle to pełen odpał na tor... tylko na tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 mam crossbow jak już wcześniej pisałem.kupiłem je od znajomej która jest przedstawicielem diadory i uvexa na polskę w krakowcu więc nie będę jeździł tam po blachy... a z innych modeli chyba spasują, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Czerwca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Nie znam tych papci, ale wyglądają solidnie. Jakieś 400 zł taniej niż Sidi, Alpiny czy Diadoryhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=26224140pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 no fakt.fajne butki, i w sumie to tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Mam 2 jolefó którzy jeżdzą w FORMAah i je sobie chwalą ( oczywiscie jak za tą kase) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi