Browarny Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Już napisałem. Jeżeli gaśnie jeden gar to wina jest po stronie zapłonu a nie zasilania. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn2 Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) już mówię że moja Jawa nie gaśnie tylko na wolnych obrotach jakby świeca przestała podawać iskre na lewym garze ale lekko dodam gazu żeby wieksze byly obroty i juz jest ok na wysokich jak jade na srednich pracuje ladnie na obydwoch tylko mam ten problem z tym kopceniem Edytowane 14 Marca 2009 przez seweryn2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Browarny ma rację, sprawdź ustawienie zapłonu i poszczególne jego elementy zwłaszcza kondensatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn2 Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 jeśli mnie pamięć nie myli to kiedyś podmieniałem kondensatory myślałem że to jest tego przyczyna ale jak przełożyłem je to nadal działo sie tak na lewym a platyny nie dawno wymieniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) Jeśli tak to delikatnie zmiejsz przerwe na przerywaczach. Nowe platynki po pewnym czasie się ułozą do siebie i trzeba skorygowac luzy. A co do kopcenia to zlej te paliwo do jakiegoś karnistra, kup nowe i zrób prawidłową mieszanke. Wyczyść też tłumiki:) Edytowane 14 Marca 2009 przez włochatyDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn2 Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 ok zerknę wielkie dzięki za odpowiedzi :notworthy: pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Zaplon i gaznik!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn2 Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 jest oki już za dużo oleju lałem do benzyny dzięki za odpowiedzi pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi