rosa102 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 witam mam takie pytanie na wyświetlaczu pokazuje mi się komunikat F1 i pali się kontrolka oleju.Olej wymieniony i jest stan.O co chodzi?Zgaszę moto odpalam jest O.K.ale po chwili jazdy znowu to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszcbr Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 W fireblade kontrolka F1 oznacza ze exup jest do regulacji badz jest uszkodzony, a w gsxr to nie wiem. Moze to jest to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) W fireblade kontrolka F1 oznacza ze exup jest do regulacji badz jest uszkodzony, a w gsxr to nie wiem. Moze to jest to samo... Ta kontrolka jest od wtrysku... Edytowane 9 Marca 2009 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 czyli serwis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 YUBY ale ja jestem zielony jak to sprawdzić?co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 jaki kod bledu wyswietla sie na wyswietlaczu?? czasami go wywala zamiast temperatury bodajze...masz tam wpiety PC zmieniony wydech na "slip on" czy cos takiego?? przejzyj dokladnie czy kable nie sa zagiete przez owiewke, cos sie niewypielo.. etc Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 kod C00 a zapala się F1 mam tylko takie spostrzeżenie na wolnych obrotach szarpie nie ciągnie równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 wg serwisowki C00 niezonacza zadnej wadliwej czesci, jak tam Twoj zawor wydechowy??? odpiety czy jak??bo na to by wygladalo Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 C00 to nie błąd. A mała kreska obok "00" znajduje się w jakim położeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 jest tylko tak -C 00 nic więcej.Nie odpowiem jak jest wiem że ma filtr KN i pusty wydech dopiero go kupiłem i wczoraj pierwszy raz tak lepiej polatałem.Rozgrzewając na wolnych obrotach kontrolka i f1 nie zapala się dopiero przy jeżdzie.Odpalajac na wolnych pracuje równiutko wkręca się bez uwag.Zastanawia mnie tylko czemu jak jadę wolno to szarpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 wiem że ma pusty wydech pusto to mozna miec w glowie.... :banghead: sprawdz czy to jest kompletny uklad albo "half system" czy zwykly "bolt on" jak niewiesz o co chodzi to zdejmij owiewke i zrob fote , bo ewitetna wina siedzi w zaworze wydechowym/serwo Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 SZRAMER zrobię jak mówisz zdejmę owiewkę i zrobię fotę ale dopiero w sobotę .Jak możesz podaj i-meil to Ci ją wyślę.Może i mam pusto w głowie dlatedo zadałem pytanie na forum aby nic samemu nie grzebać i spie**olić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 TEn temat jest przykładem dla tych co niewierzyli ze pusty wydech może wywołać przejscie w "tryb awaryjny";] Tak bardzo zmieniłeś skład mieszanki ze wtrysk nie jest wstanie dostroić sie układu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 TEn temat jest przykładem dla tych co niewierzyli ze pusty wydech może wywołać przejscie w "tryb awaryjny";] Tak bardzo zmieniłeś skład mieszanki ze wtrysk nie jest wstanie dostroić sie układu. juz nierob z tego takiej tragedi bo koles sie powiesi, sie zmostkuje pina :lalag: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 powiesić się nie powieszę takiego nabyłem ale taka kucha na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi