Seba350 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Witam, jak w temacie maluje auto i mialem kiedys GS 500 wlasnie czarna w sloncu mieniaca sie na fiolet i taki chcialbym sobie kolor walnac,a ze u mnie na lakierni nie maja probek farb motocyklowych wiec nie mam z czego wybrac - po nr SUZUKI dojada o co chodzi. Takie barwy moja GS miala z 93 roku i o taki czarny kolor mi chodzi : http://www.bikepics.com/pictures/528387/ Dzieki za wszelka pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Nawet w Suzuki nie mają takiego numeru. Pozostaje tylko dobra mieszalnia gdzie mają receptury motocyklowe i szukać, szukać ... W okolicach W-wy znam kilka mieszalni które mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 50% motocykli w polsce to strucle po wypadkach i nikt nie ma nr farby jak dorabial przy malowaniu?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 W swojej Rf mialem skrzela do malowania i wlasnie malowane byly w takim oryginalnym kolorze... Podjechalem do pierwszej lepszej mieszalni i sami dobrali mi taki kolor. Tak ze mysle ze nie powinno z tym byc problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 50% motocykli w polsce to strucle po wypadkach i nikt nie ma nr farby jak dorabial przy malowaniu?? :biggrin: a co ci da taki numer? masz mieszalnie ktora zrobi baze na takiej podstawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Perl Novelty Black 4067 , Suzuki 33J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Dobierałem ostatnio lakier do auta na podstawie klapki wlewu paliwa i dobrali/domieszali IDEALNIE u dystrybutora produktów Sikkens - mają skaner i program do komputera obliczający proporcje i rodzaj składników żądanego lakieru. Idź tam, gdzie mieszają do aut. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Perl Novelty Black 4067 , Suzuki 33J Dzieki,dzieki,dzieki :D Niestety jak sie mieszka w malym miasteczku to nie ma takiego czegos jak skanery itd :) Ale po nr jakim kolwiek dojda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi