To_masz Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Czołem smile.gif Jest niepokojący problem z Hornetem 600 , lekko ponad 2000 km przebiegu. Moto co jakiś czas w pewnym momencie podczas przyspieszania na sekundę traci ciąg, zapala się na moment kontrolka wtrysku. Szybkie wysprzęglenie kończy sprawę i moto śmiga dalej, ale problem denerwuje i zastanawia. Jakieś sugestie co może być? Ktoś się spotkał z podobnym zjawiskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Czy dalej masz gwarancje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Tak, gwarancja jest i lada dzień skoczę do serwisu :) Pytałem, bo może Ktoś miał podobne objawy i byłoby więcej wiadomo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Może moto jest do regulacji ? ja sie nie znam jakoś szczególnie ale z fazerem miałem tak że stawał mi na 7 tyś obrotach i dopiero szedł dalej ... bo był do regulacji ... nie wiem ... oddaj moto do serwisu nie ma co sie głowić skoro jest gwarancja ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Moto pójdzie do serwisu, ale regulacja raczej nie. Zadyszka jest przy różnych zakresach, raz nisko, innym razem wyżej. Ale zawsze przy odkręcaniu ;) Tak czy inaczej serwis będzie grany Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Eee , to jedź do serwisu i napisz co było nie halo po powrocie. Ja sie załoze że jakiś czujnik zdycha lub kable od niego. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi