żółf Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Jeśli szukasz miejsca gdzie kupisz dobre moto w Wielkopolsce to polecam Motoklinike z Wrześni http://motoklinika.com/ Naprawdę solidny komis, moto sprowadzają z Francji Bardzo mili ludzie, sporo sprzętów na miejscu. Nawet jeżeli nic nie kupisz, warto się przejechać, na pewno pomogą. Sam kupiłem od Nich CB500 i póki co nie narzekam, wręcz przeciwnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 (edytowane) Jeśli szukasz miejsca gdzie kupisz dobre moto w Wielkopolsce to polecam Motoklinike z Wrześni http://motoklinika.com/ Naprawdę solidny komis, moto sprowadzają z Francji Bardzo mili ludzie, sporo sprzętów na miejscu. Nawet jeżeli nic nie kupisz, warto się przejechać, na pewno pomogą. Sam kupiłem od Nich CB500 i póki co nie narzekam, wręcz przeciwnie :) Witamy pana z Motokliniki. Jak tam interes się kręci ? Jest też odpowiedni dział reklamy na forum :wink: Edytowane 25 Lutego 2009 przez zajc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 moto KLINIKA hmm ciekawa nazwa bo mi klinika kojarzy się tylko z jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 mam dwóch kumpli którzy kupili w klinice swoje sprzęty R6 i FJR i są mega zadowoleni więc może nie każdy handlarz to kombinator!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 mam dwóch kumpli którzy kupili w klinice swoje sprzęty R6 i FJR i są mega zadowoleni Witam, bardzo prosze o opinie innych uzytkowników, którzy mieli do czynienia z motoklinika, ponieważ zanlazlem u nich sprzet, ktory mnie interesuje tylko podejrzanie niski ma przebieg a mieszkam zbyt daleko aby tam jechać bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi