Arni Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) No bo o Harleyach to tylko basnie da sie pisać :D Edytowane 26 Lutego 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) hheh harleye też mają coś w sobie :cool:, aaale to juz inna baśń :biggrin: Edytowane 27 Lutego 2009 przez Delta81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) Mają w sobie cos, co powoduje że prawie nikt ich nie lubi mimo że prawie wszyscy je podziwiaja :P A sporty z tego tematu z V'ka....mało kto ma, prawie kazdy lubi, i wszyscy podziwiają :P Edytowane 28 Lutego 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 To się zesra. Ja nawet słyszałem że niektórzy to sikaja....do baku-bo zdarza się ,że po 150 kilometrach w zbiorniku pusto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ależ to nic nadzwyczajnego w vtr :D Na poczatku przeszkadza, potem przywykniesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 popatrz na 1.05 i 3.13 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 To R1 turbo....troche bardzo nie ta klasa,nic dziwnego ze łoi vtr'e :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokesz Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 hehe widzialem ten filmik juz kiedys ;) Az tak extreme to nie chce uderzac hehe Chyba bede musial pojezdzic kazdym z tych sprzetow sam i zobaczyc co mi lepiej przypasuje... ide wertowac ogloszenia i umawiac sie na jazde probna ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 To R1 turbo....troche bardzo nie ta klasa,nic dziwnego ze łoi vtr'e :] A mi się śni po nocach Haya naked z turbo jaką miał Ghost :bigrazz: To by chyba spełniło moje chore pragnienia :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 A mi się śni po nocach Haya naked z turbo jaką miał Ghost założyć skrzydła i można latać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) Kokesz na co w końcu się zdecydowałeś? Byłeś coś oglądać ? Edytowane 17 Marca 2009 przez olorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokesz Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Obadalem K3 i sprzecik jest rewelacja troche mniej wygodny niz sie spodziewalem no i przy moim wzroscie trzeba dupe na siedzisku odsuwac zeby jakos sie tam w miare siedzialo. R1 rewelka pozycja i moto jakby szyty pode mnie. 954 moze uda mi sie obadac w tym albo przyszlym tygodniu. czekam az sie przejade Vka zeby miec porownanie a wtedy juz bede wiedzial co i jak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) heh.. ile masz wzrostu ? Ja mam prawie 2m więc też musze szukać większego moto. Z tego co wyczytałem to gsxr mają siedzenie na wysokości 830mm, więc jest raczej jednym z większych motopędów. Ostatnio przeglądam już tylko na GSXRy i VTRki, jeden z nich będzie mój ;) Edytowane 17 Marca 2009 przez olorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokesz Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 ja mam 187cm i problem jaki mam z GSXR to profil baku... kolana wystaja poza profil... wysokosc siedzenia to fakt ma dosc wysoko i fajnie sie siedzi na moto podpierajac sie nogami... ale jesli chodzi o jazde to troche mnie to wkurzalo ze kolana wychodza za profil baku. Tak poza tym to szatan ;) Jednak R1 jest duzo wygodniejsza i wcale nie odbiega moca do GSXR. Jak bedziesz mial okazje bujnac sie ktoryms z moto ktore planuje kupic chetnie poslucham Twojej opini Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Warto by było to jeszcze looknąć biorąc pod uwagę konkurenta dla VTR`ki http://moto.allegro.pl/item577197299_suzuk...ombinezony.html Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi