Prot Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Czy juz teraz smialo wszem i wobec mozna oglaszac i cytowac Ciebie i Twoja wypowiedz nt. calkowitego Twojego braku kultury :clap: Zawsze Moja Mała Myszko mogłeś ... zawsze :biggrin: A teraz sobie puszczę film jak drobisz nożkami jak gejsza :icon_mrgreen: Czy jest tu jakiś jesz... tfu moderator żeby wyjebał ten szajs w kosmos ? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 To po ch...j zadajesz retoryczne pytania ? Noooo ... pokazałeś klasę ... wykrzyknik ... pokazałeś ... :biggrin: Ileż finezji w tej wypowiedzi ... :biggrin: Postarałem się :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Aśka, przepraszam, ale tak to sie potoczyło tu i teraz. pzdr Kurna. Najbardziej wkurzające jest to, że część ludzi biorących udział w tej durnej dyskusji miałam okazję poznać osobiście, o części miałam całkiem dobre zdanie na podstawie tego, co wyczyniali na forum. A tutaj obydwie strony z każdym kolejnym postem spadają coraz głębiej w otchłań żenady. Naprawdę tego nie widzicie? I czy mi się wydaje czy telenowelę EKG contra Majkelpl można już liczyć w latach, a nie w miesiącach? Prot-raport z prośbą o zamnięcie tematu posłałam już wczoraj i mam nadzieję, że jeszcze tu wisi tylko dlatego, że Mod akurat nie miał czasu wpaść na forum i niebawem się tym zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dostałem kilka raportów, żeby coś zrobić z tym tematem, a że jestem na grandysach i zaraz mam kolejny trening to nawet nie będę wnikał kto po co i dlaczego i zamykam. Idźcie polatajcie trochę, taka pogoda a Wy na forum :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi