mrShadow Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Witam. Od dwóch tygodniu jestem posiadaczem Buldożka :icon_biggrin: Trzymam go w nieogrzewanym garażu. Wczoraj poszedłem go przepalić. Odpalił bez problemu ,pochodził na ssaniu potem bez, Usiadłem na nim :crossy: -trochę pogazowałem, coś mnie naszło żeby wrzucić mu bieg no i w tym momencie dupa- zgasł( Dla tych bardziej zgryźliwych wdusiłem sprzęgło :wink: ). Powtórzyłem ten zabieg ze 3 razy za każdym razem tak samo. W niedziele było OK a wczoraj wieczorem .... Czy wiecie co może być tego przyczyną ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powell Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Miałeś kosę rozłożoną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon84 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 (edited) Wypnij przewody z czujnika kosy ( bocznej stopki).. Wysoce prawdopodobne,że się zaciął/zwarł. Edited February 12, 2009 by Leon84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz87lwo Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Problem moze byc zaskakujaco kuriozalny :) moze nie schowales bocznej stopki i to bylo przyczyna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon84 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Problem moze byc zaskakujaco kuriozalny :) moze nie schowales bocznej stopki i to bylo przyczyna :) No tak to podstawa :icon_razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrShadow Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 (edited) :banghead: :banghead: :banghead: Hehe działa :icon_mrgreen: Faktycznie zapomniałem o takim "drobnym" szczególe jak nózka :icon_rolleyes: :bigrazz: To z roztargnienia - moje pierwsze moto :D Dzięki za pomoc :) Edited February 13, 2009 by mrShadow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts